Jongen trekt zich af verhit sex

jongen trekt zich af verhit sex

Gayheid NL   Aanmelden Login. Schattige hetero jongen trekt af. Pijpen , Handjob , Jocks Tags: Kale hetero jongen trekt zich Hetero jongen met grote pik tr Jonge Britse hunk trekt zich a Hetero bodybuilder trekt zich Knappe jongen trekt zich zelf Grote zwarte jongen trekt zich Aziatische jongen trekt zich a Getatoeëerde jongen trekt zich Prachtig getatoeëerde jongen t Een lekkere lange jongen trekt Mollige jongen met snor trekt Verlegen hetero jongen krijgt Hetero bodybuilder trekt aan z Sexy hetero Australische guy t Geile jonge jongen trekt zich Door het besef dat hier kennelijk een maagdelijk ventje zat, met een overigens — zo te zien — niet zo heel klein probleempje, werd ik opeens bloedgeil.

Ik kon er niks aan doen. Ik voelde het bloed naar mijn liezen stuwen, mijn hersens schakelden een versnelling hoger. Dit ventje moest kennelijk nog op het meest elementaire niveau worden voorgelicht! Ik kon deze geile gelegenheid onmogelijk voorbij laten gaan.

Het had trouwens geen zin me ertegen te verzetten, mijn kutje begon al nat te worden. Het was het laatste lesuur van de dag en de conciërge zou pas over drie kwartier komen. Bartje leunde ontdaan achterover en ik zag een stevige erectie door zijn klamme onderbroek schijnen. Duidelijk verstaanbaar — ook voor de meiden die nog in de kleedkamer waren — riep ik: Bart heeft een spiertje verrekt en daar moet ik even naar kijken. Bart zat met een van angst en pijn vertrokken gezicht tegen me op te kijken , terwijl hij op zijn stijve lul aan het duwen was, die daardoor lekker hard bleef.

Ik ging voor hem staan en trok mijn trainingsjack uit. Daaronder had ik alleen een wijdvallend T-shirt aan. Ik probeerde zo luchtig mogelijk te doen. Schokschouderend beaamde hij dat. Misschien heb je een spiertje verrekt, daar zijn we zo achter.

Ik wist dat ik me op glad ijs bevond. Was hij echt zo dom of hield hij zich alleen maar zo? Inmiddels hadden de laatste meiden zich aangekleed. Tjee, wat een prachtige erectie had die jongen. Misschien is je houding verkeerd, dat zal ik ook bekijken. Maar ik zal eerst de deur dicht doen.

Ik wachtte tot ze klaar was, deed de deur achter haar dicht en draaide de sleutel om. Mijn hart bonsde, ik kreeg een waas van geilheid voor mijn ogen. Je weet dat je in goede handen bent, want ik heb ook fysiotherapie gestudeerd. We zullen eerst naar je houding kijken. Daarvoor moet je op deze kruk gaan staan, zodat ik je rug goed kan bekijken. Zijn pik was nog steeds knoerthard en dat kon inderdaad pijn doen, de arme schat.

Mijn kutlipjes waren drijfnat. Ik nam hem bij een hand, pakte een tamelijk hoge, houten kruk en hielp hem erop. Hij stond met zijn gezicht naar het raam dat mijn hok scheidde van de kleedkamer. Ik zag zijn spiegelbeeld. Hijzelf kon dat niet zien, doordat hij te hoog stond. Hij had een kaarsrecht jongensruggetje.

Weinig spieren maar ook weinig vet. Ik liet mijn vingers zachtjes, prikkelend, over zijn rug lopen. Bartje kreunde van genot. Ik rook zijn zweet. Ik zag hem even zijn onderbroek oprekken om zijn pik lucht te geven. Het moest daar erg knellen. Ik drukte met beide duimen op zijn nekwervels en ging vanaf zijn nek naar beneden.

Zonder iets te vragen, pakte ik de band van zijn onderbroek en trok die een stukje naar beneden. Omdat ik immers ook de lendenwervels moest bevoelen. Hij was duidelijk opgelucht, hij zuchtte ervan. Terwijl ik zachtjes met mijn duimen in zijn onderste wervels drukte, keek ik nieuwsgierig langs hem heen in het raam, dat als een spiegel werkte. Er schoot een vlam tussen mijn benen. Bartje had een jeugdig jongenslijfje, maar inderdaad een schitterende, volwassen erectie die knalhard overeind stond en waar de wollige ballen tegenaan gepropt zaten als harde, harige walnoten.

Ik werd verschrikkelijk geil, ik schraapte mijn keel. Ik ging over mijn toeren van wellust. Ik moet nu je voorkant bekijken. Toen onze ogen elkaar ontmoetten, keek hij snel weg. Hij stond kaarsrecht op het krukje, met zijn kruis ter hoogte van mijn tieten. Ik weet wel dat meisjes geen plasser hebben maar soms wordt hij helemaal stijf en gloeiend zoals nu, en dan slaat mijn moeder me als ze het ziet, omdat het slecht is, zegt mijn moeder. Je mag er niets van tegen andere mensen zeggen en zeker niet tegen je moeder.

Stond hij een toneelstukje op te voeren, net als ik? Ik zie dat er al een nat plekje in je onderbroek komt. Ik had natuurlijk het liefst meteen heel die onderbroek naar beneden gesjord en zijn verrukkelijke jongenslolly in mijn mond gestopt.

Als je het vervelend vindt, moet je maar naar boven kijken of je ogen dichtdoen. De jongen was bloedgeil, zonder het te weten. Hier stond een jongen die nog nooit met zijn pik had gespeeld, nog nooit was klaargekomen, behalve misschien in een natte droom.

Ik pakte hem bij zijn heupen. Vol verwachting keek hij op me neer. Toen ik hem aankeek, kneep hij snel — alsof hij zich betrapt voelde — zijn ogen dicht en gooide zijn hoofd in zijn nek. Ik pakte de band van zijn onderbroek tussen duim en wijsvinger en rekte het elastiek over zijn pik heen, het bleef even aan zijn eikel plakken. Bartje stond te happen naar adem, zijn onderbuik stulpte in en uit. Mijn mond was op luttele centimeters verwijderd van een stijve pik die uit zijn voegen barstte en waar de hitte vanaf sloeg.

Toen ik het broekje naar beneden schoof, ging ik met mijn haren langs zijn geslacht en snoof de wilde geuren van zijn kruis op.

Ik tikte hem beurtelings tegen een voet om te zeggen dat hij die op moest tillen. Ik wierp het broekje sierlijk op de bank. Bartje stond nu naakt, spiernaakt. Hij had zijn ogen dichtgeknepen en ademde zwaar. Hij had zijn billen bij elkaar geknepen zodat zijn pik nog fierder vooruit stak, en die stond dan ook kwijlend van verlangen te kloppen, een schitterend gezicht. Hij had het moeilijk, ik zag het, maar ik had het ook moeilijk. Omdat er nu geen enkel gevaar meer bestond dat hij zou terugkrabbelen, of dat zijn pik weer slap zou worden, kon ik mezelf gerust wat langer laten genieten van die harde, verlangende, kwijlende jongenspik.

Ik drukte zacht met mijn vingers in zijn buik, gleed via de zijkant van zijn strakke ballen naar zijn liezen, zijn benen. Ik wilde mijn fantastisch uitzicht natuurlijk niet verloren zien gaan. Het was onwaarschijnlijk wat hier gebeurde. Bartje stond als een klein geil hoerenjong met zijn benen uit elkaar op twee houten krukken, poedelnaakt, een heerlijk bol jongenskontje en een dijk van een erectie tussen zijn benen. Ik hoefde hem maar aan te raken of hij zou schieten, dacht ik. Je bent niet erg gespierd, maar er is niets mis met je spieren.

Dus dan komt de pijn uit je plasser zelf. Hij schrok van het woord. Blijkbaar is Bartje niet zo heel erg bij de tijd vergeleken met zijn leeftijd- en klasgenootjes of hij is nogal beschermend opgevoed. Doet het nog pijn?

Wat moet ik doen? Maar je moet proberen je ogen open te houden en goed te kijken naar hoe de juffrouw het doet. Dan weet je hoe je het zelf moet doen. Ik stond te kwijlen bij die heerlijke harde jongenslolly.

Niets had me op dit moment kunnen weerhouden die hete, harde jongenspik te strelen en mijn hand erom heen te sluiten. Ik ging wat opzij staan, pakte met mijn ene hand zijn kontje vast en met de andere hand de basis van zijn pik, vlak boven de strakgespannen zak.

Onmiddellijk begon hij te steunen. Ik kneep er lichtjes in en vroeg: Maar hij kreunde alleen maar, hij snoof door zijn neus. Ik hoefde geen toneel meer te spelen, de jongen was te ver heen. Geil gleed ik omhoog langs de harde steel. Ik moest hem meteen steviger bij zijn billen pakken want hij hield het niet meer.

Ik omvatte zijn penis met mijn volle hand, ik gleed er helemaal omheen, zijn pik was knalhard, maar toch zacht en warm. Ik kneep er zachtjes in. Ik had gedacht dat hij meteen zou spuiten, maar dat viel mee. Steeds als ik hem een tijdje had gestreeld en dan naar de eikel toe wat harder kneep, verscheen er een nieuwe druppel voorvocht, zo geil was deze jongen.

Met mijn duim haalde ik dat kostelijk glijmiddel weg en smeerde het tegen het velletje aan de onderkant van zijn eikel. Hij was niet besneden, zijn voorhuid zat strak geklemd onder de uitpuilende purperen eikel. Ik kon me nauwelijks inhouden mijn mond over zijn eikel te sluiten. Bartje stond met een van pijn vertrokken gezicht te hijgen, hij kon geen woord uitbrengen.

Van pure geilheid was ik zelf ook uit mijn mond gaan kwijlen. Ik produceerde een mondvol dik tuf en smeerde het over zijn pik.

Ik omvatte hem helemaal met mijn natte, gladde hand en trok hem af. Er zal een vloeistof uit je penis spuiten, dat is het zaad , en misschien doet dat eventjes pijn omdat het de eerste keer voor je is, maar dat is volkomen normaal. Het is ook erg lekker. Doe je benen nog maar iets uit elkaar, je hoeft niet bang te zijn. Met mijn linkerhand streelde ik van achteren de binnenkant van zijn bovenbenen en gleed omhoog tussen zijn billen, terwijl ik met mijn rechterhand zijn op springen staande paal zacht, maar steeds steviger bewerkte.

Ik trok hem nu echt af, dit was geen massage meer, dit was doelbewust aftrekken, gericht op klaarkomen. En Bartje kwam, toen hij zelf neukbewegingen in mijn hand begon te maken. Ik had al aardig wat ervaring in het bewerken van een stijve mannenpik, dus ik wist hoe ik hem zijn eerste, laaiend felle orgasme moest bezorgen. Hij begon te maaien met zijn armen, snoof door zijn wijd open neusgaten en kreunde zo hard dat ik bang werd voor de conciërge.

Hij wrong zijn pik heftig in mijn hand, en terwijl hij instinctief de harde, oeroude neukbewegingen maakte, kwam hij klaar. Hij brulde het uit. Ik vind het altijd heerlijk om het zaad eruit te zien spuiten. Het spritste uit de gapende, wijde opening van zijn pisgaatje. Een, twee, drie explosies wierpen dikke stralen sperma door de lucht, terwijl ik hem met mijn volle hand leegmelkte. Bartje viel bijna flauw, ik ook trouwens.

Ik hielp hem van de kruk af. Hij huilde zowat, van pijn en geluk. Terwijl hij zijn zaad over de grond bleef druppelen, wankelde hij naar de bank. Hij graaide naar zijn handdoek en begon zich af te drogen.

Ik pakte een handvol tissues en veegde de klodders sperma van de vloer. Bij mij jeukte het natuurlijk enorm, ik moest snel iets verzinnen. Ik ging ervan uit dat deze gezonde jongen vast nog lust en energie genoeg had voor hoofdstuk twee van het boek Voorlichting, maar ik natuurlijk wilde geen ongenode gasten aan mijn deur.

Ik moet er verhit uitgezien hebben. Gaat u maar gerust naar huis, u hoeft de zaal niet af te sluiten, dat doe ik zelf wel, en ik heb de sleutel van de zijingang. Ik zal alles opruimen, maakt u zich geen zorgen. Ik hoorde hem al op zijn brommer wegknetteren toen ik weer de deur van de kleedkamer open deed. Bartje had zich aangekleed, hij was al bezig zijn schoenen aan te trekken. Dat was niet de bedoeling. Je moet eerst nog leren hoe je zelf de pijn in je plasser kunt wegmaken.

En dan zal ik je meteen seksuele voorlichting geven. Hij ging weer zitten en keek me vragend aan. Ik was in mijn bureaustoel gaan zitten. Ik zal je leren hoe je jezelf moet masseren, hoe je de pijn en de kriebel in je plasser weg kunt laten gaan, want daar gaat het om.

Daarnet heb je vanwege de pijn niet goed gekeken naar hoe ik het deed, maar deze keer moet je goed opletten. Ik boog me naar zijn broekband, gespte plechtig de ceintuur los, maakte de knoop los en trok zijn rits naar beneden. Verwachtingsvol stond hij te kijken naar wat ik deed. Ik stroopte zijn broek naar beneden, tezamen met zijn onderbroek.

Het was echt een mooie, soepele jongenspik. Hij doet nog geen pijn, is het wel? Bedremmeld, met de armen achter zijn rug, stond hij voor me. Hij wist zich geen houding te geven in zijn nakie, en met zijn kloppende, rijzende pik. Dat moet je goed weten. Het komt niet door mij, het komt door jezelf.

Jongen trekt zich af verhit sex

SEX FLEVOLAND LEKKEREMEIDEN NL

Lekker geil ding gratis sex nummers Monique draaide zich pseudo-verontwaardigd om en bekeek de jongste – Bartje Resoluut pakte ik de kleren van de andere jongen en bracht die naar de . 'Zo zo, dus je weet niet dat het juist fijn is als je dan met je handen aan je plasser zit en eraan trekt? Hij graaide naar zijn handdoek en begon zich af te drogen. Shemale zoekt verhit sex. Published on 10/01/ Male pornstars top free porn sites Ero massage roermond zij trekt hem af. shemale zoekt verhit sex. lyk als de magneetfteenhet yzer naar zig trekt? en waarom offeren zy, in de gloeijende Om dies wil (antwoorde Jttpyns afgezant) dat de Sex een onvolmaakt Hennes antwoortj Bourgonje wyn verhit, ontvokt, en fcherpt het bloet: Die in een be floot tn biegfloel,met een jongen Attgnfljn wiens blik? ken gloeijen dtor de.