Meisje voor karweitje stijve negerlul

meisje voor karweitje stijve negerlul

Met een paar voorzichtige halen scheer ik mijn ballen heerlijk kaal en na het afspoelen voel ik of ik het gewenste resultaat bereikt heb. Met een half stijve pik van het betasten van mezelf zet ik de douche uit. Op het moment dat ik de douche uitstap gaat de bel.

Wie staat er nu op dit achterlijke tijdstip op zaterdag voor de deur. Ik sla een handdoek om en loop naar beneden om de deur open te doen. Voor de deur staat een meisje in een scouting uniform, compleet met korte broek, das en insignes.

Ze komt ongeveer tot mijn kin met haar kruin, haar haar zit in een staart. Het valt me op dat ze er lekker uitziet met haar mooie blote benen en kittige borstjes die er voor zorgen dat haar blouse lekker opbolt.

Ik vraag of ik iets voor haar kan doen en ze stelt zich voor als Mirna. Ze legt uit dat ze om geld voor de scouting groep te verdienen, de wijk rondgaat om te kijken of ze ergens een heitje voor een karweitje kan doen. Ik denk snel na en besef dat er nog veel losse bladeren in de achtertuin liggen en aardig wat onkruid groeit en ik heb eigenlijk geen zin om dat zelf aan te pakken, misschien kan zij dit doen terwijl ik lekker van de zon ga genieten op een ligbed in de tuin.

Ik onderhandel met haar over een prijs en we komen er al snel uit. Ik stel mij voor als Robert en ga haar voor, door het huis, naar de tuin waar ik haar aan het werk zet. Met een fles zonnebrand, een badhanddoek en 2 glazen Cola loop ik de tuin in. Ik leg een kussen op het ligbed en roep naar Mirna dat er een glas fris voor haar klaarstaat. Mirna is druk bezig om bij elkaar geharkte bladeren in de groenbak te proppen, ze heeft haar blouse uitgetrokken en opgehangen, om hem niet vuil te maken, denk ik.

Onbewust sta ik een tijdje haar richting uit te staren , zo te zien heeft ze een mooi lichaam, haar korte broek spant om haar billen en haar T-shirt kan nauwelijks verhullen hoe haar lichaam er uit moet zien. Ik dwing mezelf om te stoppen met staren en installeer mezelf op het ligbed maar wel met het hoofdeind wat omhoog zodat ik kan zien wat ze doet.

Ik zie haar alle bladeren netjes opruimen waarna ze de hele tuin van onkruid ontdoet. De zweetdruppels staan op haar voorhoofd, ze pakt het glas cola en drinkt het in één teug leeg. Ik vraag haar of ik haar nog een glas kan inschenken. Ik vul de glazen met koude cola in de keuken, zet ze buiten weg en loop naar de schuur om een tuinstoel voor haar te pakken waar ze graag even op gaat zitten om bij te komen.

We praten wat over koetjes en kalfjes, ik moet moeite doen om niet naar haar borsten te staren waarvan de vormen goed zichtbaar zijn onder haar shirt. Tijdens het kletsen zie ik haar ogen over mijn lichaam gaan, alsof ze me keurt, ik weet even niet wat ik daarvan moet denken.

Als ze een beetje bijgekomen is vraagt ze of ik nog meer klusjes voor haar te doen heb. Ze overvalt me met haar vraag en terwijl er van alles door mijn hoofd schiet heeft ze de fles al te pakken, ze draait de dop eraf en spuit wat olie op haar hand.

Ik besluit om mijn twijfels te laten varen en ga op mijn buik liggen op het ligbed. Ze komt naast me op haar knieën zitten en begint met masserende bewegingen de olie op mijn rug uit te smeren. Het gevoel is hemels en door het masseren droom ik al snel weg.

In mijn gedachten zie haar naakt voor mij en terwijl ik me volledig aan haar handen overgeef voel ik dat de bedrijfstemperatuur in mijn zwembroek begint te stijgen. Na mijn schouders, nek en rug te hebben ingesmeerd gaat ze verder met mijn benen. In de hoop dat ze mijn langzaam stijf wordende pik niet ziet zitten draai ik mij voorzichtig om en ga op mijn rug liggen. Ze begint nu bij mijn voeten en via mijn schenen en bovenbenen komt ze bij mijn buik en borst.

Als ze bijna klaar is draait ze plagend rondjes rond mijn tepels, ze maakt me helemaal gek en als ik haar aankijk zie haar ondeugend kijken. Ik weet niet wat ik moet zeggen en kijk haar zwijgend aan.

Ik vind het ineens een beetje zielig dat ze zo geschrokken is en probeer haar te bedaren, ik zeg tegen haar dat het niet erg is en dat ze zich niet hoeft te schamen.

Terwijl ik me afvraag hoe ik in vredesnaam in deze situatie terecht ben gekomen vertel ik haar dat ik haar mooi vind en dat ik haar stiekem bekeken heb terwijl ze de klusjes aan het doen was en dat ik kon zien dat ze een mooi lichaam heeft. Ik vertel haar ook dat ik vind dat ze een mooi gezicht heeft. Ik zie dat ze haar zelfvertrouwen weer terugkrijgt. Ik zeg haar dat ik niet weet of dat wel zo gepast is en dat ik niet in problemen wil komen.

Ik merk dat dit alles me niet onberoerd heeft gelaten, mijn pik is langzaam gegroeid tot een keiharde, kloppende staaf die inmiddels klem zit in mijn zwembroek. Ik pak het elastiek van mijn zwembroek vast aan weerszijden van mijn kruis en trek langzaam mijn zwembroek naar beneden, mijn stijve pik springt tevoorschijn en mijn blote ballen worden zichtbaar. Terwijl ik mijn broek voorbij mijn knieën trek zie ik haar ogen groot worden en haar mond openvallen. Ze is even stil en zit onrustig te draaien op haar stoel.

Ik vind het zo spannend en opwindend! Ze streelt met haar vingers zachtjes over mijn ballen terwijl ze met haar andere hand langzaam mijn voorhuid naar beneden trekt. Mijn eikel komt tevoorschijn uit zijn beschermde positie. Nu zit ík met grote ogen en open gevallen mond te kijken, haar handen voelen zalig rond mijn pik en ballen en een enorm geil gevoel maakt zich langzaam maar zeker meester van mij. Ze kijkt zo een tijdje gebiologeerd naar mijn pik terwijl ze langzaam doorgaat met het zachtjes strelen van mijn ballen.

Ik heb zelf ook al een paar maanden geen sex meer gehad en weet dat ik hopeloos verloren ben. Ik trek mijn broek omhoog, sta op en trek haar aan haar hand achter mij aan. We lopen zonder te praten het huis in en gaan de trap op richting de badkamer.

Ze knikt en begint zich uit te kleden. Ik trek mijn zwembroek uit en als ik opkijk zie ik hoe ze haar schoenen, sokken, korte broek en T-shirt uittrekt. Ze gooit alles op een hoopje op de grond en staat voor mij in een allerliefst stringetje met bijpassende BH die perfect bij haar lichaam passen.

Ze maakt haar BH los achter haar rug en als ze deze op de grond laat vallen komen haar prachtige borsten tevoorschijn. Haar tepels staan stijf naar voren en ze bukt zich om haar string uit te doen, ze stapt uit het broekje als het op de grond gevallen is.

Nu staat ze helemaal naakt voor mij, alles prachtig in proportie. Ik zie dat ze haar kutje helemaal kaal geschoren heeft en ik kijk zo tegen haar lipjes aan, mijn pik maakt een sprongetje. Ik draai haar om aan haar schouders en duw haar de ruime douche cabine in, ik stap meteen achter haar aan en doe de deur dicht achter me. Ik draai de thermostaatkraan open en de luxe grote douche kop begint heerlijk warm water over ons heen te sproeien.

Ik pak de fles met douche gel en spuit een flinke hoeveelheid uit de fles op mijn hand. Ik kijk haar aan en zie haar daar naakt voor mij staan in al haar jonge schoonheid.

Ze kijkt naar mij en bijt zachtjes op haar onderlip in afwachting van wat er komen gaat. Ik verdeel de douche gel over twee handen en begin haar bovenlichaam in te zepen.

Ze steekt haar armen omhoog, sluit haar ogen en kreunt zachtjes. Ik zie haar genieten. Ik sop haar nek en rug in, via haar schouders ga ik naar haar glad geschoren oksels en daarna richting de voorkant van haar lichaam. Ik zeep haar borsten in en zak verder naar haar buik. Daarna zijn haar billen aan de beurt en haar gladde huid voelt heerlijk aan onder mijn handen. Als ik vervolgens haar bilspleet en kutje voorzichtig van een laag schuim voorzie kreunt ze weer en doet ze haar ogen open, ze bijt weer op haar onderlip.

Terwijl mijn handen verder gaan met haar bovenbenen blijf ik haar aankijken. Na ook haar onderbenen ingezeept te hebben trek ik haar aan haar middel onder de straal van de douche en begin met mijn handen de zeepresten van haar lichaam te wrijven. Het valt me op dat ze ineens geen U meer zegt. Ze houd de fles op zijn kop en spuit een straal koude gel over mijn rug.

Als ze me ziet huiveren van de koude sensatie giechelt ze zachtjes. Ze zet de fles weg en begint met haar heerlijke handen over mijn lichaam te wrijven om de zeep zijn werk te laten doen. Ze zeept mijn hele lichaam in en verwijdert zo de zonnebrandolie van mijn huid.

Ook mijn bilspleet en pik worden niet overgeslagen, ze doet het vluchtig maar knijpt wel even zachtjes in mijn pik en ballen, als reactie voel ik mijn lul zachtjes iets groeien. Als ze klaar is spoelt ze ook bij mij de zeepresten weg en terwijl ik haar aan kijk draai ik de kraan dicht.

We stappen de douche uit en ik pak de grootste badhanddoek die ik heb uit de kast. Ik sla de handdoek om haar heen en wrijf haar lichaam om het te drogen. Als ik klaar ben neemt ze de handdoek over en wrijft mijn lichaam droog. Al die tijd word er nauwelijks gesproken en kijken we elkaar constant in de ogen, ze laat de handdoek op de vloer vallen. Ik pak haar hand en ze volgt mij naar de slaapkamer.

In de slaapkamer aangekomen laat ik haar voor gaan en ze strekt zich uit op het bed, ik volg haar en trek haar aan haar middel naar mij toe. Onze lichamen raken elkaar en ze slaakt een zucht, ik voel de uitgeblazen lucht mijn lichaam en gezicht raken. Ondanks de warmte krijg ik even kippenvel. De manier waarop ze zich tegen mij aanvlijt en haar arm om mij heen slaat geeft me vervolgens weer een warm gevoel.

Ik kijk haar aan en vraag haar mij te vertellen wat ze lekker vind en wat de gevoelige delen van haar lichaam zijn. Terwijl ze dit zegt wijst ze naar haar nek en oorlellen. Kom je daar dan lekker van klaar? Ik zoen haar op haar voorhoofd, daarna zoen ik haar zachtjes op haar mond. Ik streel haar nek en kus haar mond weer, langer nu.

Ze beantwoord mijn zoen en kreunt zachtjes. Ik kus haar op een oorlel en laat mijn hand van haar nek via haar schouder naar haar borsten glijden. Terwijl ik dat doe begin ik zachte zoentjes in haar nek te plaatsen. Zachtjes streel ik haar borsten en knijp ik plagend even in haar tepels.

Haar tong dringt nu mijn mond binnen en begint een heerlijke trage draaiende beweging om mijn tong te maken.

Ik sluit mijn ogen en voel haar zachte verende borsten met keiharde tepels onder mijn hand terwijl ik geniet van de tongzoen. Zo blijven we een tijdje doorgaan. Als we de zoen onderbreken kijkt ze me ondeugend lachend aan. Ik lach met haar mee en moet toegeven dat ik ook erg aan het genieten ben. Ik streel haar buik en kus nu zachtjes haar borsten. Ik trek een nat spoor met mijn tong rond één van haar tepels om hem vervolgens in mijn mond te nemen. Ik zuig haar tepel naar binnen, laat mijn tong rondjes draaien en bijt zachtjes in het verende vlees.

Ze knijpt met haar hand in mijn arm, trekt me tegen zich aan en zucht diep. Ik laat haar tepel uit mijn mond schieten en zoen haar weer. Mijn hand gaat van haar buik naar haar borsten, door naar haar nek en weer terug via haar borsten naar haar buik. Haar ademhaling versnelt wat en ze krijgt een blos op haar gezicht. Ze draait zich van mij af en doet wat ik van haar vraag. Ik steek mijn ene hand onder haar nek door en begin daarmee haar borst te strelen die het verst bij mij weg is.

Met mijn mond begin ik haar andere borst te verwennen. Zachte kusjes wissel ik af met likjes, tepel zuigen en zachtjes bijten. Haar ogen zijn dicht en steeds meer hijgend ligt ze te genieten terwijl ze een beetje met haar heupen draait. Met mijn vrije hand streel ik haar buik. Na een tijdje pakt ze mijn hand waarmee ik haar buik streel en duwt hem omlaag richting haar kutje.

Ik kijk haar aan en zie dat ze weer op haar onderlip bijt. Met mijn vrije hand glij ik nu over haar gladde heuveltje. Ze duwt haar bekken omhoog om de aanraking met mijn hand te verhevigen. Ik blijf haar lekker teasen en haar hijgen en kreunen word steeds heviger. Na een tijdje raak ik met een vinger zachtjes de gleuf aan tussen haar buitenste schaamlippen zonder ze uit elkaar te duwen.

Ze kan niet meer stil liggen en ik voel haar lichaam trillen terwijl ik haar borsten blijf verwennen met één hand en mijn mond. Na haar een tijdje zo teasend te verwennen laat ik voorzichtig een vinger tussen haar schaamlippen glijden.

Ze is inderdaad kletsnat en een heerlijke warmte sluit zich om mijn vinger. Ze ligt met haar ogen dicht, trillend te kreunen en haar bekken schokt bij de bewegingen die mijn vinger maakt tussen haar lipjes. Als ze een beetje gewend is aan mijn vinger laat ik hem langzaam verder haar kutje in glijden. Rustig begin ik mijn vinger op en neer te bewegen in haar kutje.

Na een tijdje begin ik haar klitje te betrekken in de bewegingen van mijn vinger. Beurtelings cirkel ik met mijn vinger rond haar klitje en laat ik die zelfde vinger in haar natte kutje glijden. Ik gebruik het vocht wat uit haar kutje komt om haar klitje glad te maken. In de tussentijd blijf ik met mijn andere hand en met mijn mond haar borsten verwennen, alleen af en toe onderbroken voor een lekkere tongzoen.

Dit gaat zo een tijdje door, ik voeg een tweede vinger toe waarmee ik haar kutje verwen en langzaam maar zeker bouwt de spanning op en ik merk dat ze dicht tegen haar hoogtepunt aan zit.

Ik doe mijn best om het ritme vast te houden en voel haar niet veel later schokkend en kreunend klaar komen. Haar kutje trekt pulserend samen om mijn vingers en het zweet staat op haar voorhoofd, ik zie haar huiveren van genot. Ze trekt haar benen op en als ik mijn vingers uit haar kutje laat glijden trekt ze zichzelf strak tegen mijn lichaam om zo een tijdje bij te komen.

Er is even stilte en zachtjes streel ik haar voorhoofd. Ze brengt haar gezicht naar het mijne en zoent mij teder op mijn mond. Ik glimlach naar haar en zeg dat ik het erg leuk vond om haar zo te verwennen. Glimlachend laat ik mij achterover vallen in afwachting van wat er gaat gebeuren.

Ze legt haar hand op mijn slappe lul en begint hem zachtjes te strelen. Met schokjes richt mijn pik zich op. Ze houd hem in haar hand en voelt hem schoksgewijs groeien. Met haar andere hand streelt ze zachtjes mijn ballen. Het duurt niet lang of mijn lul is keihard geworden. Ze kijkt me even aan en giechelt een beetje. Nu houd ze mijn kloppende stijve lul in haar ene hand en met haar andere hand kneed ze zachtjes mijn ballen. Zachtjes trekt ze mijn voorhuid weer naar beneden om mijn glimmende eikel tevoorschijn te laten komen.

Ze wil het van dichtbij zien en ik voel haar adem op mijn pik. Ik geniet van de tederheid in haar onderzoek. Ik kijk naar haar mooie lichaam, haar strakke heupen, haar ranke rug en haar heerlijke stevige borsten. Ze heeft een mooie hals valt me nu ineens op terwijl ze de tijd neemt om mijn pik en ballen grondig te bevoelen en bekijken. Ineens kijken we allebei richting de slaapkamerdeur. Een swingend muziekje komt ons tegemoet vanuit de overloop. Ik kan het niet thuisbrengen.

Ik hoor haar praten maar kan niet verstaan wat er gezegd word en vrij snel word het weer stil. Na een paar minuten loopt ze de slaapkamer binnen met haar kleren weer aan. Ik kijk haar zwijgend aan. Ze loopt naar mij toe en kust me op mijn mond, vervolgens buigt ze over me heen en kust mijn ballen en mijn gekrompen pik. Zonder om te kijken loopt ze de slaapkamer uit en ik hoor haar de trap aflopen naar beneden.

Ik sta op van het bed en volg haar naar beneden. Terwijl ik richting de achterkant van het huis loop komt ze me tegemoet met haar uniformbloes onder haar oksel en passeert ze me richting de voordeur. Ik besef me dat ik geen kleren aan heb en laat teleurgesteld mijn armen langs mijn lichaam zakken.

Verdwaast loop ik naar de achtertuin. Ik ga op het ligbed zitten en zit daar een tijdje na te denken over wat er nu eigenlijk allemaal gebeurt is. Het duurt een tijdje voordat ik mezelf weer ben en het normale ritme van de zaterdag oppak. De maandag komt, ik pak het ritme van de week op en ga naar mijn werk. Maandagavond kan ik de rust niet vinden thuis. Bij elk geluid dat ik denk te horen hoop ik dat het Mirna is die aan de deur komt. Er gebeurt niets en dinsdag ook niet.

Woensdag en donderdag gaan voorbij en ik begin te twijfelen of ik het niet allemaal gedroomd heb. Ik twijfel even maar stem in omdat ik bang ben anders gek te worden en hoop eigenlijk dat ik haar uit mijn hoofd kan zetten. Zaterdagochtend sta ik op en na een douche kleed ik me aan. Ik kijk uit het raam en zie dat het hard waait en regent.

Ik wil net weglopen bij het raam als ik iemand in een regenjas met capuchon op in de richting van de voordeur zie lopen. Ik loop op mijn sokken naar beneden en open de voordeur. Het is Mirna, ze kijkt me glimlachend aan terwijl ze met haar handen probeert te voorkomen dat haar capuchon afgeblazen word door de wind. Ik maak ruimte voor haar om me te passeren en ze schiet langs mij heen de gang in. Snel sluit ik de deur achter haar.

Rillend van de kou en nattigheid doet ze haar regenjas uit. Ik pak het aan van haar en hang het over een hanger. Ondanks de jas is ze doorweekt, haar haren zijn nat. Ze ziet er uit als een klein verzopen katje. Ik ga haar voor de kamer in en laat haar plaatsnemen aan de eettafel. Ik loop door naar de keuken, pak een schone theedoek uit de kast en loop terug naar haar. Nog steeds glimlachend pakt ze de handdoek aan en begint haar haren en gezicht een beetje droog te wrijven.

Ik sta stilletjes naar haar te kijken. Als ze weer een beetje droog is neem ik haar op. Ze heeft een spijkerbroek aan die strak om haar lekkere kont zit en een hippe blouse. Ik pak de droogdoek van haar aan en terwijl ik naar de keuken begin te lopen vraag ik of ik iets warms voor haar kan inschenken.

Het weekend stond voor de deur en ik wou er zeker van zijn dat ik naar huis mocht. Zo’n vijf minuten voor de keuring van de kamer zou gebeuren, moest ik nog eventjes de kamer verlaten om naar het toilet te gaan.

In de gang merkte ik links van mij Melissa op, die druk stond te overleggen met Andrea. Toen ik voorbijliep knipoogde Melissa eventjes naar Andrea, en er verscheen een glimlach op hun gezicht. Eens ik hen voorbij was, kreeg ik echt het gevoel dat ze mij in de gaten hielden. Ik vond het vreemd dat twee vrouwen van zulke verschillende graden daar stonden te overleggen alsof ze gewoon vriendinnen waren. In die korte tijd dat ik naar het toilet ging moet het gebeurd zijn. Eens terug op de kamer bleek de keuring al begonnen, en ik ging in de houding naast mijn bed staan, klaar voor de inspectie.

Gezien ik altijd alles goed op voorhand voorbereid wist ik dat ik niets te vrezen had. Alles verliep naar wens, tot ze bij mijn bed aankwam. Verbaasd bekeek ik nu mijn bed. Het werd mij onmiddellijk duidelijk dat iemand mij erin geluisd had. De lakens, die zonet nog stralend wit geweest waren, waren nu beklad met modder.

Ik was nu heel verbolgen: Teleurgesteld keek ik rond mij heen, de anderen hadden er duidelijk hun plezier in, maar wie nu precies mijn lakens met modder had besmeurd viel onmogelijk te achterhalen. De dag verliep voor de rest zoals alle andere dagen. Na het avondeten ging ik naar de kantine, waar ik tot mijn grote verbazing merkte dat Melissa en Andrea nog niet naar huis vertrokken waren. Ze schenen heel goede vriendinnen te zijn, en ze zaten een paar tafels verder, terwijl ik alleen met de barman aan de toog zat.

Toen ze mij opmerkten, begonnen ze opgewonden te fluisteren. Ze schenen duidelijk iets in hun schild te voeren, want af en toe wezen ze in mijn richting, waarna ze het uitproestten. Dit maakte mij steeds nerveuzer, ik had er immers geen enkel idee van wat die twee vrouwen wel konden bekokstoven.

Nu alle anderen dit weekend naar huis waren, was ik de enige op de kamer, en ook de hele gang bleek verlaten, wat mij koude rillingen bezorgde. Gezien het warme augustusweer sliep ik naakt.

Van de verveling viel ik gauw in slaap. Daardoor hoorde ik niet hoe voetstappen steeds dichter kwamen. Plots vloog de deur open en in de deuropening stonden Melissa en Andrea, nog steeds in hun kaki legeruniform. Ze hadden een strenge en afwachtende blik in hun ogen.

Dit weekend sta je in onze dienst! Ik voelde mij erg beschaamd, ik had namelijk niet de moeite gedaan een pyama aan te doen, gezien ik toch helemaal alleen op de kamer zou zijn. Daardoor aarzelde ik eventjes. Of wil je een heel weekend de toiletten kuisen, misschien. Daarover moest ik geen twee keer nadenken, ik stapte nu uit bed, maar trok het laken rond mij, zodat de meiden mij niet naakt zouden zien. Melissa maakte nu dankbaar misbruik van de situatie.

Ik werd helemaal rood van schaamte toen ik mij moest omdraaien om het laken op het bed te leggen. De meiden giechelden toen ze mijn blote kont zagen. Melissa fluisterde iets tegen Andrea, waarop Andrea bevestigend knikte, maar ik kon niet horen wat het juist was.

Toch had ik het gevoel dat ze zonet iets afgesproken hadden. Nu draaide ik mij om, zodat ze oog in oog stonden met mijn naakte lichaam. Ik moet eerlijk zeggen dat ik maar een gewone jongen ben, dus ik verwachtte niet dat deze meiden tot mij zouden aangetrokken zijn.

Weliswaar heb ik mooie blauwe ogen en kort bruin haar, maar voor de rest was ik tenger en slank gebouwd, in die tijd sportte ik dan ook niet veel. Wat mijn lul betreft had ik wel iets meer dan de andere mannen, vooral in de breedte dan, maar daar had ik toen geen benul van. Als hij goed stijf was, was hij zo’n 18 cm lang en zo’n 10 cm breed. Nu stond hij echter een beetje slap van de schrik. Ik zag hoe Melissa en Andrea mij van top tot teen onbeschaamd zaten te keuren en tot mijn grote verwondering verraadde hun blik een grote lust.

Onbeschoft staarden ze naar mijn lid, en er verscheen een glimlach op hun gezicht. Nu was ik helemaal op mijn ongemak. Snel begon ik te pompen, na zo’n 10 keer pompen kwamen de meiden naast mij staan.

Af en toe duwde Melissa nu met haar voet op mijn kont, zodat ik tot tegen de grond doorboog. Het leek een eeuwigheid te duren voor ik aan 50 kwam. Doodop stond ik opnieuw recht, blij dat ik mijn karwei vervuld had. Daarop keken de meiden elkaar ondeugend aan. Toen vertrokken ze, en kroop ik in mijn bed. Voor alle zekerheid trok ik nu mijn pyama aan, en ging opnieuw slapen. Ik vroeg mij af wat Andrea bedoeld had daarstraks, maar algauw lag ik weer in dromenland.

Zo’n paar uur later schrok ik opnieuw wakker. Ik had het koud, wat heel vreemd was gezien ik toch mijn pyama aanhad. Aan de koude lucht voelde ik echter dat ik die niet meer aanhad… Ik lag poedelnaakt op het bed, en elk van mijn 4 ledematen was blijkbaar aan het bed vastgebonden. Mijn hart klopte in mijn keel. Nu floepte het licht aan. Langs weerszijden van het bed stonden nu mijn sergeante Melissa en de beroepsvrijwilligster Andrea.

En wel op een manier dat ik hen nooit eerder had gezien. Zowel Andrea als Melissa waren helemaal in het zwart gekleed, latex moet het geweest zijn. De kledij die ze droegen sloot uiterst nauw rond hun lichaam aan, zodat ik niet naast hun lekkere lichaamsvormen kon kijken.

Melissa met het korte, lichtrode haar en de prachtige smaragdgroene ogen keek mij geil aan. Haar lippen leken nog roder dan anders. De zwarte latex accentueerde haar prachtige C-cup en haar tepels priemden recht vooruit in de mooie stof. Door de stof leek ze nog groter dan ze met haar 1. Andrea, aan de andere zijde van het bed, zag er even verleidelijk uit. Haar korte, kastanjebruine haar blonk als nooit tevoren, en haar grote bruine ogen keken mij verlekkerd aan.

Haar lustvolle lippen leken te smachten naar mijn jonge lichaam. De kledij die ze droeg benadrukte haar grote D-cup, en ook haar grote tepels drukten keihard tegen de zwarte stof aan. Als aan de grond genageld staarde ik hen aan, hoe hadden ze dit kunnen raden?

Het werd mij allemaal wat teveel, en zoals ik je al verteld heb was ik doodsbang voor seks indertijd. Kortom, wij zijn hier in de overmacht. Ik besefte dat ze gelijk hadden, die touwen waarmee ik vastgebonden waren zaten strak genoeg zodat ik niet weg kon. Roepen zou geen zin hebben, want er was niemand in het gebouw.

Melissa ging nu recht voor mij staan, en deed langzaam en uitdagend de rits vooraan van haar latex pakje open. Algauw kon ik haar mooie borsten ontwaren, ze gooide nu in één beweging de vest van zich af.

Zo keek ik recht naar die prachtige liefdesheuvels, waarvan de mooie ronde tepels helemaal hard stonden. Ze keek mij uitdagend aan, en stak een vinger in haar mondje. Zuigend maake ze haar vinger nat, waarna ze hiermee zachtjes haar lichaam streelde. Met haar natte vinger streelde ze haar borsten, kneedde ze en maakte kringetjes rond haar tepels. Ze kreunde van het genot dat haar dat gaf. Ik voelde hoe, ondanks mijn bezwaren, mijn penis zich langzaam oprichtte.

Terwijl haar ene hand haar borst bleef masseren, en haar tepel verwennen, ging haar andere hand steeds lager, tot ze aan haar latex broekje gekomen was. Ze stak nu haar hand in haar broekje, en wreef over haar natte poesje. Weer kreunde ze van genot.

Mijn lid begon steeds harder te worden. Ze trok nu haar latex broek uit, en opnieuw bleek dat ze daaronder helemaal naakt was. Haar schaarse, lichtrode schaamhaar glinsterde van het vocht. Ze was duidelijk al erg nat. Met twee vingers streelde ze haar poesje, met een derde wreef ze even over haar clitje, daarna duwde ze de rood gezwollen schaamlipjes uit elkaar en stak een vinger in haar kutje.

Langzaam bewoog ze die vinger heen en weer, na een tijdje werd ze nog wat natter. Nu had ze genoeg met zichzelf gespeeld en kwam op mij af.

Ze kuste mij voluit op mijn mond en ik voelde hoe haar geile tong mijn keel verkende, terwijl haar handen over mijn borstkast naar mijn tepels gleden. Met haar vingernagels wreef ze er zachtjes over, en trok er een beetje aan. Daarna ging ze likkend en zuigend met haar tong hen verwennen. Het duurde niet al te lang of mijn tepels waren even hard als de hare. Terwijl Melissa steeds meer van mijn lichaam verkende, ging Andrea nu naast mijn bed staan.

Ook zij voerde een uitdagend nummertje voor mij op. Ze opende haar vest, zodat ik in één keer oog in oog stond met een prachtig stel borsten. Haar lichtbruine tepels waren groot en de topjes waren hard als gommetjes.

Ze kuste mij met haar sensuele mond, en ook haar tong voerde een innig gevecht om zich van de mijne meester te maken. Daarna streelde ze met haar tong mijn oor, en sabbelde zachtjes aan mijn oorlelletjes.

Terwijl ze zich van haar spannende broekje ontdeed, duwde ze haar borsten in mijn gezicht en beval mij ze te verwennen. Als een goede soldaat gehoorzaamde ik, gezien mijn handen vastgebonden waren kon ik alleen mijn tong gebruiken.

Ze bewoog haar borsten heen en weer zodat mijn tong haar overal kon verwennen. Ze duwde haar tepel tot in mijn mond, en ik zoog en sabbelde er zachtjes aan. Ze genoot duidelijk van mijn onervaren mondje. Ondertussen voelde ze met haar hand aan haar kutje.

Dat was ondertussen kletsnat, en haar vingers gleden over het weinige schaamhaar dat ze laten staan had. Met één vinger ging ze heen en weer over haar roze clitje, terwijl twee andere vingers haar schaamlippen omringden.

Een laatste vinger duwde ze nu in haar vochtige, maar o zo warme grotje. Ze kreunde bij het naar binnen glijden van haar eigen vingertje. Na een poosje heen en weer bewegen, stak ze nog een vinger in haar poesje. En terwijl ik nerveus, maar vol spanning wachtte wat er verder ging gebeuren waren Melissa’s zoekende lippen aangekomen bij mijn lul.

Met haar handen ondersteunde ze hem, en met haar tong likte ze vol overgave mijn ballen. Haar zachte handen gleden over de schacht, waarbij ze haar nagels zachtjes gebruikte om extra spanning op te bouwen. Eenmaal bij mijn ontblote eikel aangekomen nam ze hem stevig in haar mond, en ging met haar mond snel op en neer alsof die een echt kutje was. Ondertussen masseerden haar handen mijn ballen, en met haar nagels zorgde ze voor extra opwinding.

En terwijl ik Andrea’s borsten likte en zoog, kreunde ik van de nooit tevoren gevoelde sensatie, die ik aan mijn pik voelde. Ik hijgde steeds meer, dit gevoel had ik nog nooit gehad. Het voelde aan alsof ik ging ontploffen. Haar mondje ging nu steeds harder pompend op en neer op mijn stijve, brede penis. Ik voelde hoe ik mij niet meer kon inhouden, mijn bekken duwde zich onbedwingbaar naar voor, en ik kwam klaar met een luide kreun. Ze opende haar mondje nog verder, en slikte al mijn zaad in.

Daarna likte ze mij helemaal schoon. Nadat dat gebeurd was, masseerde ze opnieuw met haar handjes en haar tong mijn penis. Aangezien ik nog zo jong was, werd die gemakkelijk opnieuw stijf. Ze nam nu plaats, vlak voor mijn stijve lid, en wreef er met haar prachtige poesje zachtjes tegen. Dat maakte hem nog harder, en ze gebruikte nu haar handjes om mijn paal als een dildo te gebruiken om haar schaamlipjes te verwennen.

Ze kreunde nu, en duwde zich langzaam naar beneden. Haar natte grotje wreef nu uitdagend tegen mijn stijve pik. Ze ging nog wat dieper, zodat haar poesje mijn lul omknelde en hij zachtjes binnengleed. Haar handen duwde ze nu op mijn lichaam, zodat ze zich beter kon afduwen.

Zachtjes begon ze heen en weer te schuiven op mijn harde lid.