Neuken is zo lekker neuk je nicht

neuken is zo lekker neuk je nicht

Hij maakt zijn nicht wakker om haar te neuken Een tiener neuken op de highway Het betasten van het geile kutje van een tiener en spelen met een dildo Neuken met de onschuldige Jessie Palmer Geile tiener krijgt wat ze wil Mijn nicht wordt genomen op de bank Geile tiener doet van alles met haar mobiele telefoon Zijn nicht msturberen in de keuken Sexy tiener doet geile solo dingen in haar kamer Neuken voor de rol Ik ben geil en wacht thuis op je Hillary Scott maakt haar vriendje geil Trio met twee sensuele en geile tieners Zelfgemaakte video met een geil koppel Zijn lekkere nicht kontneuken Geile brunette tiener anale solo Adverteer hier Contact Webmasters Account: Hij moest even nadenken wat hij ook alweer precies aan het doen was, maar herpakte zich snel.

De laptop moest nog een keer worden gereboot en dan zou het probleem opgelost moeten zijn. Sippend aan zijn thee wachtte hij tot de laptop weer was opgestart. Het leek een eeuwigheid te duren en hij vroeg zich af hoe lang zijn nicht nog door wilde met deze oude troep. Zijn eigen laptop had hij al drie keer op kunnen starten in de tijd dat deze oude bak tot leven kwam.

Hij had net het wachtwoord ingetypt toen hij Soumia de kamer binnen zag komen lopen. Zijn adem stokte in zijn keel bij de aanblik van zijn nicht.

De jonge vrouw kwam op hoge naaldhakken op hem afgelopen, haar zwoele blik uitdagend op hem gericht. Ze had haar witte shirtje aangehouden, maar droeg er nu een knalrood minirokje onder, dat strak om haar welgevormde, forse kont zat. Haar benen waren bijna geheel bloot en mondden uit in een paar luchtige, schoenen van zwarte riempjes met gouden gespen en hakken van 8 cm.

De Marokkaanse verleidster lachte haar stralende lach. Haar hele leven al had ze hem kunnen laten doen wat ze wilde. Als jong meisje was een lieve blik genoeg om hem de helft van zijn snoep aan haar af te laten staan en als tiener had hij haar overal naar toe gereden op zijn scooter. En nu had hij haar laptop gemaakt. Ze wist dat hij daardoor zijn voetbal training had gemist en het was tijd dat ze een keer wat voor hem terug deed.

Als een tam hondje liet hij zich naar de divan leiden, waar ze hem zachtjes achterover drukte, zodat hij kwam te zitten. Vol ongeloof keek hij naar haar op, terwijl ze licht met haar brede heupen wiegend haar shirtje voor hem uit trok. Mounir zat vol ongeloof te kijken naar de striptease van zijn nicht, die langzaam haar shirtje over haar hoofd uit trok om haar mooie, witte BH te tonen.

Het shirtje werd opzij gegooid en Soumia draaide zich om, haar mooie kont heen en weer wiegend. Toen ze ook nog haar BH los begon te maken, had Mounir de neiging om op te staan en hard weg te lopen uit een soort angst voor het onbekende.

Niet dat hij geen ervaring had, maar dit was zijn eigen nicht die hier voor hem bezig was. Maar het was al te laat. De BH belande naast het shirtje op de grond en Soumia draaide zich alweer langzaam om, haar ellebogen boven haar hoofd en met haar handen sierlijk aan weerszijden van haar hoofd, net onder haar oren tegen haar nek aan. De blik van Mounir was echter niet gericht op haar handen, maar op de twee prachtige rondingen die zijn nicht voor hem onthuld had.

Grote, lichtbruine, verrassend stevige bollen met tepels die hard waren van opwinding. Ze hoopte maar dat hij bij haar volgende actie ook zo meegaand zou zijn, want eerlijk gezegd was de blik in zijn ogen er eentje van verbazing en lust, maar ook van angst.

Ze beet op haar onderlip van spanning toen ze zijn broek los begon te maken en hem uit trok. Nu zat Mounir in zijn box voor haar en voorzichtig kneep ze in de grote bobbel die zich daar in aftekende. Haar ranke vingers gleden over de zwarte stof. De warmte van zijn geslacht straalde door de stof heen en de knappe moslima sloeg haar bruine ogen op naar haar neef, die merkbaar zat te genieten.

Mounir keek naar zijn nicht en zag haar ogen vonkelen van opwinding toen ze zijn lul voor de eerste keer te zien kreeg.

Hij was behoorlijk fors geschapen, dat wist hij zelf ook wel en helemaal stijf, zoals hij nu was, was het een indrukwekkende vertoning. Een grote, dikke harde pik met dikke aderen op de zijkant en een glanzende eikel, dat is waar zijn nicht haar ogen niet vanaf kon houden. Hij wipte kort zijn billen omhoog, zodat ze zijn ondergoed uit kon doen en ging weer rustig achterover zitten. Zijn angst had plaatsgemaakt voor begeerte en hij kon niet wachten tot Soumia door ging waar ze mee bezig was.

De Marokkaanse schoonheid, geknield voor de divan, haar borsten bloot, streelde plagend met de topjes van haar vingers en haar perfect verzorgde, lange nagels over de pik van haar neef. Af en toe keek ze naar hem op en ontmoetten hun ogen elkaar, dan kwam er een lief lachje om haar mond, waarna ze haar ogen weer neersloeg als een verlegen meisje en haar aandacht weer focuste op het liefkozen van zijn pik.

Voorzichtig liftte ze zijn mannelijkheid op en vouwde haar hand om zijn warme vlees. Soumia had al vroeg geleerd hoe ze een man af moest trekken en was inmiddels een volleerd masseur van het mannelijk geslachtsorgaan.

Dat ontging ook Mounir niet, die begon te kreunen van genot. Na hem een tijdje afgetrokken te hebben, boog Soumia zich naar voren en drukte haar volle lippen op de top van zijn mannelijkheid.

Mounir was al blij met alleen een handjob van zijn nicht, maar nu ze haar tong uitstak en zijn eikel begon te likken, werd hij helemaal gek van opwinding. Zo geil was hij in geen jaren geweest. Vol genot keek hij toe hoe de Marokkaanse schoonheid zijn harde pik in en uit haar natte, warme mond liet glijden. Vol overgave zoog Soumia op de pik van haar neef. Ze hield ervan om een man te verwennen met haar mond. Voor haar vader hield ze de schijn op een brave moslima te zijn, maar als tiener had ze al ontdekt hoe leuk aandacht van jongens was en de meeste aandacht kreeg je door niet al te preuts te zijn en hen te geven wat ze willen.

En dus likte ze nu sensueel op en neer met haar tong over de grote, harde pik van haar lieve neef en keek geil naar hem op. Onderaan zijn pik gekomen, gleed ze door over zijn kaalgeschoren ballen. Haar hand vouwde zich om zijn pik en masseerde die vakkundig. Haar mond sloot zich om zijn zak en ze begon uitgebreid op zijn ballen te sabbelen. Mounir zakte wat onderuit, zodat ze er goed bij kon. Ze merkte dat hij er van genoot als ze nog wat dieper afzakte en trekkend aan zijn pik, gleed haar tong naar zijn anus.

Zo likte ze zijn kont en voelde tot haar tevredenheid dat zijn geslacht nog net een beetje harder werd in haar hand. Mounir was de koning te rijk en lag te genieten op de bank van de dingen die zijn nicht met haar mond deed.

Toen hield ze op en ging voor hem staan in haar korte rode rokje. Ze gaf hem te kennen dat hij weer normaal rechtop moest gaan zitten, wat Mounir meteen deed. Direct daarop kroop zijn nicht bij hem op schoot. Voorzichtig zakte ze naar beneden, waardoor zijn pik, die nog recht overeind stond onder haar rode rokje verdween. Het bleek dat de ondeugende meid geen slipje droeg, want met haar hand stuurde ze zijn paal vakkundig tussen haar weke lippen in naar binnen.

En met zijn handen ferm rond haar ronde billen, glibberde zijn pik langzaam de natte kut van Soumia binnen tot hij tot aan zijn ballen in haar zat. Ervaren als ze was, begon ze zijn pik te bereiden en duwde ondertussen haar borsten in zijn gezicht. Mounir hapte toe en zoog aan haar grote tepels. Hij ging zo in haar op dat hij niet eens de voordeur open hoorde gaan. Pas toen zijn tante in de woonkamer stond en hardop vroeg wie Soumia nou weer aan het neuken was, drong het tot Mounir door dat ze niet meer alleen waren.

In tegenstelling tot Soumia, schrok Mounir zich rot. Hij wilde wegduiken, maar werd tegengehouden door zijn nicht die nog boven op hem zat. Mounir kon wel door de grond zakken, maar Soumia vertelde haar moeder alsof het de normaalste zaak van de wereld was dat hij haar had geholpen met haar laptop en dat ze hem nu aan het bedanken was. Ze keek hem met een ondeugende blik aan en nadat ze haar hoofddoek aan de kant had gelegd begon ze haar bloes open te knopen.

Zijn tante was dan wel oud, maar zeker nog aantrekkelijk vond Mounir en zijn ogen fixeerden zich op de goed gevulde BH die zijn tante nu voor hem ontblootte. Soumia begon ondertussen weer op en neer te rijden op zijn pik.

Lekker stevige buik en haar dikke tieten zaten stevig in haar fluwelen BH. Eerst gaat ze hem zuigen, maar na een paar likken houdt ze op. Buiten op de hoek van de Disco zoende ze me weer, ik duwde haar tegen de zijkant van de disco en in het donker voelde ik haar tong hard rondgaan in mijn mond. Esther keek me in mijn ogen en fronste haar wenkbrauwen weer en fluisterde hees: Mounir schudde van nee en ging wee bezig met de laptop. Plassex escort geile tienerkutjes kunt de eerste zijn. We gaan aan tafel en het wordt een gezellige maaltijd. Login om een reactie te plaatsen ». Ik drukte haar weer stevig tegen mij aan en voelde haar dikke tieten tegen mijn borst duwen. Broer neukt zus en mama kijkt toe ×. Esther had zich omgekleed en kwam de tent in.

SOLOMIOSEX DIKKE PIK IN KUT

Neuken is zo lekker neuk je nicht

Gratis neuken nijmegen gratis erotische