Geile kik meiden clit likken

geile kik meiden clit likken

I like to think this was for me 1M views. Horny White Teen Masturbating Haar betrapt bij het masturberen K views. Teen Latina Mostrando su Pussy K views. Sweet sexy girl waiting for you strip dance and hot play XOXO. Petite beautiful college girl with nice small tits: Are you worthy of a Goddess and to be treated like royalty? Advertenties Door Traffic Junky. Vertaal de Video Titel in je taal x. Wilt u helpen om Pornhub te vertalen in uw taal? Creëer nu een gratis account. Stel nieuwe categorieën voor x.

Stel nieuwe pornosterren voor x. Stel nieuwe Productie voor x. Stel nieuwe tags voor x. Login of Meld je aan om nu deze video te downloaden! Login of Meld je aan om nu deze video toe te voegen! Amateur teen selfie orgasm Jong nat poesje onderweg naar school K views. Girl masturbate with toiletbrush Teen Masturbating With Pencil - Anal School meisje komt keer op keer klaar 7. Alle commentaren 18 Log in of Registreer nu om een reactie te posten! Populaire Commentaren Recente Commentaren.

I only like these solo vids. Please make more videos! Mmmmmmm, kreunde ik zachtjes. Ze likte eerst lange halen en langzaam en steeds sneller en ineens nam ze mijn clit in haar mondje en zoog aan mijn clit en beet er zachtjes in. Ik liet een kreun los en begon te kronkelen over de grond. Ze stopte even en keek mij aan en zei: Mooi, zei ze, en ze ging door met likken en zuigen en in eens voelde in haar tong mijn grotje in gaan en ze stak haar tong diep in mijn grotje en ze bewerkte mijn kutje totaal met haar tongetje.

Ze proefde dat ik wel erg geil was geworden en ze zei tegen me dat dit het eerste deel was van het spel. Jaha, zei ze, want nu is het jouw beurt om hetzelfde bij mij te doen. Ze ging nu met haar kut boven mijn gezicht hangen en ik zag haar mega clit hangen en dacht alleen maar: NU, kom op, zei ze, lik me en zuig mijn clitje. Ik begon haar te likken en aan haar clit te zuigen.

Nee, harder hijgde ze en sneller. Ik sneller en harder. Stop je tong in mijn kutje en lik mijn kut sappen eruit. Mmmmmm, ze smaakte zo zoet, het was als of het een form van drugs werd voor mij. Het gaf mijn geile gevoel een extra boost. We lagen in standje 69 elkaar heerlijk de likken en aan elkaars clit te zuigen. Cleo kreunde het uit en ik eigenlijk ook wel en er kwam een ineens een geile vloedgolf door mijn onderbuik, iets wat ik nog nooit had beleefd.

Het leek wel of ik moest plassen, maar dat was het niet. Ik kon het niet tegenhouden en er spoot een straal met veel kracht uit mijn kutje, zo recht in Cleo haar mondje. Mmmmmmm, zei ze, dat is lekker. Mijn lichaam schokte en tintelde ervan. Ik bleef doorgaan met likken en zuigen en Cleo kwam ook, net als ik, klaar en haar kutsappen spoten mijn mond in. Ze gaf een zachte gil en zei: Mmmmmmmm haar geile kutsappen waren zo zoet, ik wilde meer en meer van haar proeven.

Cleo beval mij om haar kutje totaal leeg te liggen en te zuigen en dat deed ik. Ik likte haar kut als of het een ijsje was en ik zoog aan haar clit als of het een lolly was. Cleo haar lichaam schokte net als die van mij. Ze ging van mij af en legde haar lichaam te rusten naast de mijne en zei: Ik vond het wel geil en lekker, zei ik tegen haar, nog hijgend van het klaarkomen.

Mooi, zei ze, maar volgens mij ben ik je eerste meisje waar je seks mee hebt gehad of niet? Noch Cleo, noch ik hadden t in de gaten dat wij tijdens ons seks werden bekeken door een wild vreemd meisje uit het klooster waar we de fiets hadden nee gezet.

Zij had ons zien fietsen en ook gezien wat Cleo tijdens het fietsen bij mij deed en ze was erg nieuwsgierig geworden. We hoorden ineens gekreun achter een stel bomen en een bosje wegkomen. Cleo en ik sprongen op en liepen ernaartoe en zagen een meisje, net 18 jaar, slank, mooie lange rode haren, die over haar kleine borstjes liepen en haar mooie lichaam was totaal naakt. Ze had haar kleding netjes op een stapeltje gelegd naast haar fiets die ze mee had genomen het bos in.

Daar stond ze dan naakt tussen de bomen en bosjes. Haar slanke lichaam verhulde niks meer dan alleen verlangen naar iets wat ze zag, haar borstjes kwamen bloot te staan toen ze haar haar in een staartje deed en ons aan bleef kijken met haar staalblauwe ogen en haar mooie kleine tietjes en haar licht met haar begroeide kutje. Zonder woorden bleven we elkaars lichamen bekijken. Zij had echt een mooi jong en onschuldig gezicht en bijna maagdelijke lichaam, maar haar ogen verraden bijna alles.

Ze had echt alles gezien wat Cleo bij mij had gedaan en ik bij Cleo. Cleo zei tegen dat meisje: Kom eens uit die bosjes zei Cleo met een bevelende stem. Dat meisje kwam uit de bosjes en in het zonlicht staan. Potverdosie, dat ziet er goed uit en met dat ik dat wilde zeggen, zei Cleo het al. Waarom doen jullie zo vreemd spel? Weet je niet wat we deden? Nee, zei ze, maar ik voelde een vreemd gevoel tussen mijn benen en toen ik mijn kleding uitdeed werd het gevoel alleen maar sterker. Toen ik mijn hand richting mijn vagina deed moest ik er mee spelen, het gevoel wat ik kreeg was zo extreem dat mijn vingertjes met dat knobbeltje gingen spelen en het gevoel wat ik de hele tijd had, ken ik niet.

Het is vreemd maar ook fijn en mijn vagina werd er helemaal nat van en ik kreeg een vreemd licht gevoel en mijn knobbeltje wat in mijn vagina zit werd groter en begon te kloppen en te tintelen. Wow, zei ik, jij bent wel heel erg netjes met woordjes meisje. Heb jij nog nooit met een jongen of een meisje seks gehad en heb jij je zelf nog nooit gevingerd?

Nee, zei dat meisje, en wat is vingeren? We keken haar met ongeloof aan en vroegen haar waar ze weg kwam. Uit het klooster, waar je de fiets heb neergezet. Heb je wel ooit eens een vagina van dichtbij gezien?

Nee, zei ze, alleen die van mij als ik onder de douche sta. Heb jij weleens met je zelf gespeeld? Nee, zei ze, heb je ooit weleens een vagina van een ander meisje aan geraakt? Oh nee, zei ze, dat mag niet, dat is stout. Cleo keek mij aan en ik haar en we dachten hetzelfde en we begrepen elkaars blik. Nu, zei Cleo, ga maar eens zitten op mijn badlaken dan zal ik je het een en ander uitleggen en laten zien als je dat wilt.

Ja is goed, maar je gaat toch geen enge dingen doen bij mij he? Nee joh, zeiden wij met een glimlach. Het meisje ging op het badlaken zitten. Het meisje keek ons aan met een rood hoofd en haar mond was open van verbazing. Noemen jullie dat zo? Dat zijn toch vieze woorden en dingen?

Ahum, zei ik, dat is het echt niet. Heb jij nog nooit stiekem naaktblaadjes gekeken en buiten het klooster geweest? Nee nog nooit, zei ze. Cleo en ik keken elkaar aan en zeiden in onze, volgens haar vieze, woorden dat we een maagd hadden gevonden.

Wil je eens voelen hoe mijn kutje aanvoelt en ook die van Cindy? Je mag er mee spelen en naar kijken. Stamelend en stotterend zei ze: Welke wil je het eerste zien? Die van jou, en ze wees mij aan. Ik ging liggen op mijn badlaken en gooide mijn benen wijd open zodat dat meisje laten we haar maar even X noemen er goed zicht op had. Cleo ging achter X zitten en zei tegen haar: Is goed, zei X, maar ze had niet in de gaten wat Cleo van plan was. Ze zat op haar knieën voor mijn kutje en bekeek alles aandachtig, maar in een vlugge greep pakte Cleo haar hand beet en legde deze op mijn hete kutje.

Hey wat doe je? Ik neem je angsten even weg, vertrouw ons nu maar. Cleo zei tegen X: X ging zachtjes met haar handje over mijn kutje en dat voelde mmm heerlijk aan.

Ze bleef het aaien als of het een knuffeldier was. X deed het en ze deed het erg langzaam en zachtjes. Kom, zal ik je even helpen, zei Cleo ongeduldig en hielp haar mee. Kijk, dat knopje wat daar zit, is de clit. Dat is erg gevoelig als je er met je vingers langs en overheen gaat en ook als eraan wordt gelikt en gezogen en in gebeten wordt.

Dat was wat je zag wat ik bij Cindy deed. X keek verbaast naar mijn clitje en Cleo zei: Dat deed ze en ze bleef mijn kutje ook aaien. Ze zag dat er een golfje vocht uit mijn kutje liep. Wat is dat dan? Dat zijn geile sappen en kutvocht. Je mag het wel aanraken en voelen. Zo gezegd zo gedaan, ze raakte het aan en voelde het. Het is warm en plakkerig.

Ja, zei Cleo, lik het maar eens van je vingers, en dat deed X. Cleo werd er zo geil van om X alles te leren dat haar kutje drijfnat werd en haar sappen langs haar kutlippen vloeide en tegen de billen van X aan stroomde. NEE, zei Cleo ongeduldig, wil je weten wat het is? Ja eigenlijk wel, zei X een beetje brutaal. Cleo stond op en ging voor X staan en Cleo trok haar kutlippen ver uit elkaar zodat X recht in haar kut kon kijken.

Ja, het komt uit je vagina. Nee, kut of kutje heet het en zo noem je het ook oke?! Ondertussen was ik al achter X gaan staan met een onwijs geil gevoel en een honger naar meer. X keek naar de clit van Cleo en zag dat die groter was dan die van mij. Cleo zei met een dringende toon: Jij wil weten wat het is, dan zul je het leren en voelen ook. Cleo keek mij aan en knikte. Ik pakte X bij haar nek en drukte haar richting de kut van Cleo en met 1 hand pakte ik haar hand en stopte die tussen de benen van Cleo.

Ik zei zacht in haar oor: Nu,met je andere hand pak je de clit vast en trek je het vel naar achteren. Ik wil je laten zien hoe een clit eruitziet, maar ga ondertussen met je vinger diep in de kut van Cleo en doe wat Cleo zegt en ook wat ik je zeg, anders vertellen we de nonnen wat je gedaan hebt.

En ze deed alles wat we haar opdroegen. Ze trok het vel van Cleo der clit naar achteren en zag hoe mooie geile clit ze had en met haar vinger ging ze in en uit Cleo der geile natte soppende kut. Ze likte 1 keer en wilde haar hoofd weer wegdraaien van Cleo der kut. Nee, zei ik, door likken. Nu neem je haar clit in je mond en zuigt eraan als of het een lolly is en dat deed X ook.

Cleo werd er zo geil en nat van dat de kutsappen op de tietjes van X drupten. Stop, zei Cleo, ik ga liggen, dat is voor mij prettiger en ze ging liggen. Zo, zei ik, tegen X nu op je buik en likken alsof je leven er afhangt en zuigen als of je een lolly wilt uitzuigen.

Ze likte haar snel en zoog zo hard dat Cleo niet veel later spuitend klaarkwam recht in het mondje van X en ik zei: Ze wilde het uitspugen dus ik mijn hand tegen haar mond en zei: En ze slikte het door. Cleo kwam op het idee om de telefoon van haar te gebruiken als camera.

Ze drukte X op de grond en ging met haar knieën op de armen van X zitten zodat ze niks kon doen en met haar handen hield ze de mond dicht van X. Ik zei tegen X: Jij wilde stiekem kijken en ook liet jij jezelf klaarkomen, dit laten we niet over ons heen gaan en dit moet geheim blijven in het klooster en op school dus kun je maar beter meewerken. X deed haar benen wijd en mmmmmmmmmm wat een heerlijk uitzicht, een jong kutje met een mooi clitje, niet te groot, niet te klein.

Mmmmmm en haar lipjes waren nat. Hey, volgens mij is ze geil van het spelen. Oeps wat zag ik daar? Een mooi glimmende druppel kutvocht aan haar schaamhaartjes.

Potverdosie, dacht ik, die griet is geiler dan we dachten. Ze schudde haar hoofd. Maar ik kon mijn geile gevoel niet bedwingen en begon dat kutje te bewerken met mijn vingers en trok het velletje van haar clitje mooi naar achteren zodat ik het beter kon bekijken ik moet je er bij zeggen, ik kik en word extreem geil van clitjes, maar vooral als deze helemaal zonder velletje zijn. Mmmmmm heerlijk dat knopje ze zien te glimmen in de zon mmmm.

Ik kon het niet weerstaan en ging er zacht met mijn vinger over heen en X haar buik begon de schokken dat was een teken dat ze er van genoot, maar de drang werd bij mij steeds heviger om dat geile mooie glimmende knopje in mijn mond te nemen en het te gaan pijpen zo noem ik het maar even om dat ik met mijn mond het velletje van voor naar achter zuig en druk met mijn tong.

Het knopje werd keer op keer voller en dikker en groter. Ik zoog er zo hard aan dat dat clitje extreem toenam in grootte en nog groter werd dan dat clitje van Cleo in normale toestand. Ik zoog harder en ik trok mijn hoofd weg en met een luide knal trok ik mijn mond al zuigend van dat clitje af en wow, wat mooi groot en rood. En glimmen dat dat geile knopje deed! Ik ging op X haar armen zitten en Cleo kon haar gang gaan, en die ging haar lust botvieren op X.

X haar kutje werd gevingerd door Cleo eerst 1 vinger en later 2 en dan 3 vingers erin. X der kutje was zo super nat dat ze zelfs langs haar bilnaad het kutsap stroomde. Dat was een teken voor Cleo dat ze verder kon gaan en haar eens kon laten spuiten. Cleo drukte met haar andere hand 1 vinger tussen de billen van X en ze smeerde het kontgaatje helemaal nat met X haar eigen kutsappen en elke haal wat ze tussen de billen deed, plopte ze zacht haar vingertop op het gaatje en sloeg er zachtjes op.

Ineens hoorde ik haar zeggen 1, 2, 3 en Cleo duwde haar middelvinger diep het strakke kontgaatje in en X gaf een kleine gil. Niet van pijn maar van genot. Ga maar van haar af, zei Cleo tegen mij. Nee, zei X, ga boven mijn hoofd zitten met dat kutje van je, dan wil ik je likken en dat clitgeval van je afzuigen. Nu, dat liet ik mij natuurlijk niet nog 1 keer zeggen en deed wat ze van mij vroeg. X begon mijn kut te likken en mijn clit te zuigen alsof het een feestmaal was.

Zonder erbij na te denken ramde X haar tong diep mijn grotje in en neukte mij met haar tongetje. Mmmmm ja, ja, ja, ja, ja, ja, hijgde ik, ga door, ja ga door!! X had nu haar handen vrij en ramde haar vinger in mijn kutje en ze stopte er op het laatst haar hele hand in, zo geil was ik ervan geworden. Ze wilde ook doen wat Cleo bij haar kontje deed en ze maakt mijn kontgaatje nat van mijn eigen sappen dat ze eerst 1 vinger erin stopte en er een bij deed en uiteindelijk had ze er 3 in en met lange stevige halen ramde ze die 3 vingers diep mijn kontgaatje in.

Met haar mondje en tong bleef ze mijn kut bewerken. Cleo voelde dat het niet lang meer zou duren of X kwam spuitend klaar en ze hoorde X hijgen en kreunen en zacht gillen: Niet lang erna kwam ik ook met golven klaar. Mijn kutsappen spoten de mond in van X en over haar tieten en gezicht. Hijgend zei ik tegen Cleo: Dat deed X met volle overgave…. We hadden zoveel plezier en geile dingen met elkaar gedaan die avond, dat we vaker afspraken in dit bos. Het bleef ons geheim, want X wist nu dat we haar konden verraden.

En eenmaal per maand of week gingen Cleo of ik naar het klooster en hadden daar geile nachten met de meisjes daar. Maar dat is een ander verhaal. Best spannend, maar minder door al die verkleinwoordjes kutje, klitje, lipje, mondje, handje, enzovoort. Ook van die standaard-uitdrukkingen als schokkend klaarkomen. Reactie van Robert op 7 augustus om

.. SPUITENDE SHEMALES SEX DATE APELDOORN

Sex voor klusjes sexcontact noord holland

Er ging een vloedgolf van geilheid door mij heen en ik kon mezelf even niet tegenhouden en gleed met mijn hand richting mijn kutje en voelde dat deze al behoorlijk nat was. Oeps, dacht ik, ik hoop dat ik nog even kan genieten voor dat Cleo er is. Shit, Cleo is er al. Dus ik snel het mailtje doorsturen naar mijn mailadres en de laptop afsluiten. Maar ik stond nog in mijn slipje en BH en buiten dat om mijn tepeltjes waren zo stijf dat ze zoor de stof heen staken en mijn kutje was nog zo nat je zag gewoon in het witte kant dat het nat was….

Joehoe, hoorde ik in de woonkamer, ik ben het Cleo! Ik riep vanuit de keuken: Wil je een glas fris? Ja, graag een cola. Na 3 minuutjes kwam ik de keuken uit en zette de glazen cola op de tafel en zei: Ik had niet in de gaten dat Cleo mij van top tot teen zat te bekijken, want ik keek naar de grond met mijn rood gezicht.

Ow dat geeft niet, zei ze, doe maar kalm aan en drink eerst je glas leeg. Aankleden kan zo ook wel en ik heb je zo wel vaker gezien vanuit mijn slaapkamerraam Cleo woont vlak achter ons en onze slaapkamers staan recht tegen over elkaar. Ach, we zijn 2 meiden onder elkaar dus geef het niet toch? Dus ben ik maar gaan zitten maar wel met mijn benen stijf tegen elkaar dat ze de natte plek niet kon zien in mijn slipje.

Cleo bleef mijn lichaam afgaan met haar ogen. Ze keek naar mijn mooie volle C cup en mijn slipje van witte kant. Gewoon bij de zeeman, zei ik. Zouden ze die ook in mijn maat hebben? Weet ik niet, welke maat heb je dan? Ik, met aarzelingen in mijn hoofd, toch de BH uittrekken en aan Cleo gegeven. Mmmmmm, zei Cleo je hebt mooie borsten en schattige tepeltjes voor jouw leeftijd.

Ik giechelde en zei dank je wel. Cleo trok haar topje uit en ik zag dat ze geen BH droeg en haar borsten waren in het echt nog mooier. Ze trok mijn BH aan en ik zag dat het haar van de cup te klein was. Ze gaf de BH weer aan mij terug en zei erbij: Je hebt zulke mooie stevige borsten. Blijf eens zo staan dan kan ik ze beter bekijken! De gordijnen waren nog niet dicht en de overburen konden zo naar binnen kijken , zei ik tegen haar.

Ze deed deze snel dicht. Dus bleef ik staan en Cleo bekeek mijn lichaam, borsten en zei toen tegen mij dat ze het wel erg opwindend vond om mij zo te zien en dat ze er een gevoel bij kreeg, maar welk gevoel wilde ze nog niet zeggen, we waren immers erg kerkelijk op gevoed en dit soort dingen deden we nooit.

Het paste ook niet in onze opvoeding dus was het voor ons erg oppassen dat we niet betrapt werden. Ze drong aan en zei: Ik wilde mij natuurlijk niet laten kennen en pakte haar borsten beet mijn beide handen en idd ze waren echt maar ook super zacht en haar tepels had ik tussen mijn wijs en middelvinger en iets in mij zei dat ik die twee vingers zacht tegen elkaar moest drukken zodat haar tepels er tussen kwam te zitten en een form van knijpen was.

En wow haar reactie was erg grappig, ze begon zwaarder adem te halen en zachtjes te kreunen. Mijn gevoel was erg vreemd ik had wel een vriendje gehad en ja ook wel eens seks gehad met hem maar dit wat ik nu voelde was intens en erg vreemd voor mij.

Cleo pakte mijn hand beet en stuurde die af op haar rokje die ze aan had en stopte mijn hand onder haar rokje, wow ze heeft geen slipje aan en haar kutje is zo zacht en glad, ik moest slikken van het gevoel wat ik met mijn hand voelde, vind je het lekker om met je hand een kutje te voelen vroeg Cleo aan mij. Ik zei tegen haar dat het mijn 1e keer was dat ik dit deed en voelde en dit nog nooit eerder had gedaan of mee gemaakt had.

Stop je vinger eens tussen mijn schaamlipjes zei ze zacht met een hijgend stem, ik stopte mijn vinger tussen haar lipjes en mmmm ik voelde haar natte kutje en haar clitje het was een grote clit iets wat ik niet had gevoeld mij mij zelf want ik heb maar een kleintje. Plots hoorden wij een knal en shit het was de garage deur mijn broer was thuis gekomen en ik snelde mij om mijn bh aan te doen en Cleo haar topje en de gordijnen snel open doen.

Ik dacht potjandosie waarom moet hij nu in huis komen? Ik riep met een opgeheven stem dat ik me ging douchen. Mijn broer riep toen: Hij liep naar de woonkamer en zag Cleo zitten en zei, hoi jij hier?

Ja eventjes, Cindy en ik wilde zo een stukje gaan fietsen en misschien even nog het water in duiken. Oke is prima zo lang jullie maar de telefoon meenemen. Tuurlijk, zei ze met een glimlach. Nu je toch hier bent, eet je mee dan bestel ik wel wat? Is prima, zei ze, even mijn ouders bellen. En het was goed. Even later na het douchen en af te zijn gekoeld hoorde ik mijn broer roepen: JAHA, schreeuwde ik van uit mijn slaapkamer.

Badpak en handdoeken pakken tijdens het af drogen want ik had gehoord wat Cleo zei. Snel naar beneden voor het eten en ik vroeg Cleo waar we heen gingen.

Ow, zei ze, volg mij maar dan zie je het wel, heb je trouwens nog extra drinken en wat lekkers mee genomen? Ja hoor, ik heb stiekem een fles wijn gepakt en was zoutjes. Oeps, stoute meid, zei Cleo met een hese stem. Na een tijd door het dorp te hebben gefietst en de warme zomerwind langs mijn schaamlipjes te hebben gevoeld werd ik toch wel erg geil en ik voelde mijn kutje nat worden.

Ook hopend dat Cleo het niet opmerkte… maar dat was dus niet het geval. Ze zag dat mijn rokje over mijn zadel was gevallen, maar ze zei er niks van. Hey ik ga even voor je fietsen omdat het toch een smalle weg is met al de mensen die met de auto er langs rijden.

Ik voelde ineens een warme windvlaag onder mijn rokje komen en deze waaide omhoog zo dat mijn kutje zichtbaar werd en tegelijk keek Cleo om en zag het. Ze zag ook dat de binnenkant van mijn benen glinsterde in het zonlicht en ze remde zachtjes af en bleef kijken hoe ik moeite deed om mijn rokje naar beneden te drukken, maar de wind bleef het om hoog waaien.

Gelukkig waren er geen andere mensen om mij heen die dit ook konden zien…. Cleo kwam naast mij met haar fiets en zei zachtjes tegen mij wat een mooie uitzicht had ik net en zag ik het goed? Stoute meid, je weet toch dat het verplicht is in onze opvoeding? En zag ik het goed, had je zweet langs je benen of????

Ik werd rood in mijn gezicht en zweeg maar knikte ja. Mmmmm, zei Cleo, dat was een super mooi gezicht en wat heb jij een mooi kutje en wow, je scheert je kutje kaal? Ik heb een streepje. Ik zweeg maar voelde mijn gezicht roder worden en glimlachte naar Cleo.

Cleo kwam ineens zeer dicht naast mij en ineens voelde ze dat haar band lek was. Hmm dit kan er ook nog wel bij, zei ze, en we stopten en zetten haar fiets bij het klooster neer want dat was toch onze zondagsschool. Ik zei dat ik wel ging fietsen. We moesten nog ongeveer 20 minuutjes fietsen om naar de zwemvijver te komen.

Tijdens het fietsen deed Cleo iets wat ik nooit had verwacht. Mijn rokje bleef maar omhoog gaan door de wind die opstak en ik zei: Cleo wil jij mijn rokje tegenhouden met je hand?

Ja hoor, zei ze met een plagerige stem. Ze deed mijn rokje eerst naar beneden en ik kon vaart maken met mijn fiets, maar na een paar meters voelde ik plots iets tussen mijn benen glijden, het was de hand van Cleo. Ze streelde mijn benen aan de binnenzijde en mmm ik kan met moeite nog fietsen. Ik zei tegen haar: Zo kan ik niet rijden. Gewoon, ik had er zin in en wilde wel eens voelen of het echt zweet was. Tijdens dit gesprek ging haar hand richting mijn kutje en ik voelde dat ze met haar vingers mijn schaamheuveltje streelde.

Stop, ik kan zo niet rijden. Ik was al zo geil geworden door de warme wind die langs mijn kutje ging dat ik het weleens wilde proberen en liet het toe.

Ze speelde zo met haar vingers dat ze er 1 tussen mijn schaamlipjes kreeg en ze voelde dat mijn kutje al behoorlijk vochtig was. Ik leunde nu achterover zodat ze er beter bij kon en zodat mijn kutje deels van het zadel afkwam. Ze begon mij clitje te bewerken met haar vinger en draaide er kringetjes langs en tikte zachtjes op mijn clitje.

Ik kon niet meer normaal fietsen en mijn ademhaling ging steeds sneller en zwaarder en ik liet een zacht kreuntje los en dat hoorde ze. Stop hier nu maar, zei ze, maar we zijn er nog niet, zei ik. Volg mij nu maar, zei ze. Onder het lopen deed Cleo haar kleding uit en liep op laatst naakt naast mij.

Wees daar nu maar niet bang voor want in dit gedeelte van het bos komen ze echt niet. Kom, doe ook je kleding uit, zei ze tegen mij en met twijfels deed ik het.

Oh, wat een bevrijding zo naakt door het bos te lopen en de warme wind langs mijn borsten en kutje te voelen! Het was of er ontelbare lippen mijn lichaam kuste. Na een paar meter was mijn geile gevoel al deels weg geëbd. Cleo liep vooruit en ik zag haar volmaakte billen heen en weer gaan.

Maar helaas wist ze niet dat ik BI was, het enige wat ze wel wist is dat ik erg onzeker was en veel al dingen toe liet om te experimenteren en volgens mij dacht Cleo dat nu ook. Want ze vroeg aan mij of ik het erg vond dat zij dit tijdens het fietsen en bij mij thuis had gedaan. Mijn antwoord kwam snel uit mijn mond nog voor dat ik kon na denken: Dit was voor Cleo een stoplicht wat op groen sprong en ze zei: Ik stond er niet bij stil dat ze nogal een reputatie had bij de meisjes in mijn klas en ook op school.

Ze stond te boek als een dominante en seksverslaafde meid en onder ons schooluniform had ze nooit een slip aan. Volgens verhalen van de meisjes die het ooit met haar van doen hebben gehad zou ze op de wc en in de fietskelder vaak genoeg vrouwelijke leerkrachten verleid hebben en gebruikt hebben voor goede cijfers. Ook heeft ze er een paar meisjes hun 1e seks ervaringen gegeven. Je kunt wel zeggen dat zij niet genoeg kan krijgen van seks, maar ik heb die verhalen nog nooit geloofd.

Ze was immers een vriendin van mijn broer. Maar nu zo heerlijk naakt door het bos te lopen voelde ik een vreemd gevoel in mijn buik. Cleo ging achter mij lopen en ze zei: Het bos werd steeds dichter en donkerde met hier en daar een glim van de zon die door de bladeren heen kwam. Na een tijdje lopen zag ik een mooi en droomachtige plek met een zeer oud deel van een kasteel of burcht met een super heldere vijver en een mooi zacht mos bedekte grond echt iets uit een sprookje.

Zo, zei Cleo, we zijn er dit is mijn plek waar ik altijd naar toe ga om te ontsnappen aan de regels van onze kerk en hier kan ik mijzelf zijn en…. Ze had zich bijna versproken dat ze hier vaker seks had gehad met de juffen van onze school en de meisjes waar ik het over had. Het is echt mooi, hoe heb je deze plek gevonden?

Nu, zei ze, hier heeft altijd een klooster gestaan en hier hebben alleen maar meisje op gezeten die net als ik waren. Ik heb het via Google gevonden en kom hier nu al vanaf mijn 16e. Ze pakte haar badlaken uit de tas en gooide die open op de grond en zei: Zo gezegd zo gedaan, ik gooide mijn handdoek ook op de grond. Zo, waar waren we gebleven toen ik bij jou in huis was? Oja, dáár waren we gebleven en zonder enige remming drukte zij haar hand tussen mijn benen en greep ze mijn kutje stevig vast en zei met een geile hese stem: Echt nog een mooi jong kutje die schreeuwt om gebruikt te worden.

Ik stotterde tegen haar dat ik nog nooit met een meisje wat had gedaan en ook dat ik het nu niet fijn vond. Stel je niet zo aan, zei ze, je vond het bij je thuis toch ook fijn en ook op de fiets vond je het fijn dus nu niet piepen en doe je benen uit elkaar zodat ik je kutje kan bekijken.

Met tegenzin en deels angst deed ik het, maar toch was ik ook wel nieuwsgierig naar wat ging komen. Cleo ging tussen mijn benen zitten en bekeek mijn kutje goed. Deze kan groter, wist je dat? Ze deed een greep in haar tas en haalde een ding uit de tas die ze op mijn ciltje zette en dat ding zoog zich vast aan mijn clitje en op een of andere vreemde wijze werd ik er geil van. Cleo trok zacht aan dat ding op en neer zo dat dat ding zich nog stevige vast zoog aan mijn clitje en toen begon ze dat ding op en neer te halen.

Het leek wel of mijn clitje gepijpt werd door dat ding. Na een paar tellen rukte ze dat ding van mijn clitje af. Wat een geil gevoel gaf dat. Zo, zei ze toen, dat is al een stuk beter en ze maakte een foto van mijn clit en liet het mij zien… Wow, dacht ik, dat is wel erg groot en dik en ik zei met een stotterde stem: Nee, zei Cleo, niet voor altijd maar wel voor nu. Cleo ging op haar buik liggen met haar hoofd tussen mijn benen en haar armen rond mijn billen die ze stevig vast hield en ze deed iets wat ik nog nooit had gevoeld en mee had gemaakt.

Ze ging met haar tong langs mijn clit en likte er aan of het een ijsje was. Mmmmmmm, kreunde ik zachtjes. Ze likte eerst lange halen en langzaam en steeds sneller en ineens nam ze mijn clit in haar mondje en zoog aan mijn clit en beet er zachtjes in. Ik liet een kreun los en begon te kronkelen over de grond.

Ze stopte even en keek mij aan en zei: Mooi, zei ze, en ze ging door met likken en zuigen en in eens voelde in haar tong mijn grotje in gaan en ze stak haar tong diep in mijn grotje en ze bewerkte mijn kutje totaal met haar tongetje. Ze proefde dat ik wel erg geil was geworden en ze zei tegen me dat dit het eerste deel was van het spel. Jaha, zei ze, want nu is het jouw beurt om hetzelfde bij mij te doen.

Ze ging nu met haar kut boven mijn gezicht hangen en ik zag haar mega clit hangen en dacht alleen maar: NU, kom op, zei ze, lik me en zuig mijn clitje. Ik begon haar te likken en aan haar clit te zuigen. Nee, harder hijgde ze en sneller. Ik sneller en harder. Stop je tong in mijn kutje en lik mijn kut sappen eruit.

Mmmmmm, ze smaakte zo zoet, het was als of het een form van drugs werd voor mij. Het gaf mijn geile gevoel een extra boost. We lagen in standje 69 elkaar heerlijk de likken en aan elkaars clit te zuigen. Cleo kreunde het uit en ik eigenlijk ook wel en er kwam een ineens een geile vloedgolf door mijn onderbuik, iets wat ik nog nooit had beleefd. Het leek wel of ik moest plassen, maar dat was het niet. Ik kon het niet tegenhouden en er spoot een straal met veel kracht uit mijn kutje, zo recht in Cleo haar mondje.

Mmmmmmm, zei ze, dat is lekker. Mijn lichaam schokte en tintelde ervan. Ik bleef doorgaan met likken en zuigen en Cleo kwam ook, net als ik, klaar en haar kutsappen spoten mijn mond in. Ze gaf een zachte gil en zei: Mmmmmmmm haar geile kutsappen waren zo zoet, ik wilde meer en meer van haar proeven. Cleo beval mij om haar kutje totaal leeg te liggen en te zuigen en dat deed ik. Ik likte haar kut als of het een ijsje was en ik zoog aan haar clit als of het een lolly was.

Cleo haar lichaam schokte net als die van mij. Ze ging van mij af en legde haar lichaam te rusten naast de mijne en zei: Ik vond het wel geil en lekker, zei ik tegen haar, nog hijgend van het klaarkomen. Mooi, zei ze, maar volgens mij ben ik je eerste meisje waar je seks mee hebt gehad of niet?

Noch Cleo, noch ik hadden t in de gaten dat wij tijdens ons seks werden bekeken door een wild vreemd meisje uit het klooster waar we de fiets hadden nee gezet. Zij had ons zien fietsen en ook gezien wat Cleo tijdens het fietsen bij mij deed en ze was erg nieuwsgierig geworden.

We hoorden ineens gekreun achter een stel bomen en een bosje wegkomen. Herinner mij op deze computer niet aangeraden op publieke of gedeelde computers.

Gebruikersnaam en Wachtwoord Vergeten? Nog geen gratis lid? Dit is wat je mist! Maak een nieuwe Afspeellijst aan.

Meld je aan om dit aan ee afspeellijst toe te voegen. Je bent nu uitgelogd. Ga Terug Je bent nu uitgelogd. Ze geniet van haar nieuwe speeltjes K views. I like to think this was for me 1M views. Horny White Teen Masturbating Haar betrapt bij het masturberen K views. Teen Latina Mostrando su Pussy K views. Sweet sexy girl waiting for you strip dance and hot play XOXO.

Petite beautiful college girl with nice small tits: Are you worthy of a Goddess and to be treated like royalty? Advertenties Door Traffic Junky. Vertaal de Video Titel in je taal x. Wilt u helpen om Pornhub te vertalen in uw taal?

Creëer nu een gratis account. Stel nieuwe categorieën voor x. Stel nieuwe pornosterren voor x. Stel nieuwe Productie voor x. Stel nieuwe tags voor x. Login of Meld je aan om nu deze video te downloaden! Login of Meld je aan om nu deze video toe te voegen!

Nederlands gesproken man beft vrouw

Clit Likken. deze video ' s zijn de vintage seks je ouders keek. de vrouwen zijn behaard, de seks is natuurlijk, en de seks is geweldig. vintage sex films op de Geile Halle Von likt een harde clit Alexs Vastgeketend spleet lickings met ondeugende lesbische meiden Enorm! clit kik slet cumming een paar keer voor papa. 17 feb Kijk kik teen rubbing her pussy hard and fast in bed op pz5.info, flexibele meiden likken hun eigen poesjes complicatie K views. Geile Britse meisje spelen op kik voor mij | deze video ' s zijn de vintage seks je ouders keek. de Kitty Bush Skinny Harige Meisje Grote Clit en Harige Oksels.