Diep in haar kut sex op zolder

diep in haar kut sex op zolder

Een glanzend witte gletscher voor me met nog wat wandelaars daarop. Gezien de afstand zal dat nog wel een uur duren voor zij ook boven zijn. Ik meld me bij de huttenwacht en zoek mijn plekje voor mijn bagage op de zolder. Je moet weten dat het slapen in een berghut normaliter in één groot bed van matrassen gebeurd en dat je zelf een lakenzak of zoiets moet meenemen. Het is een kleine hut voor maximaal 25 personen en druk zal het niet zijn want beneden in het dal is het slecht weer en dat lokt wandelen in de bergen niet erg uit.

Met het biertje op het terras kan ik wat later de aankomst van de andere groep aanschouwen. Een viertal dames leggen hun spullen af en luid zuchtend ploffen ze neer op de banken. Je kan zien dat ze moe zijn maar wel voldaan dat ze het hebben gehaald. Naast me op de bank komt een blondine zitten van, ik schat, zo´n 25 jaar. Lang lichtblond haar komt onder haar pet vandaan en lachend vraagt ze waar ik dat biertje vandaan heb.

Het antwoord is duidelijk en na een half uurtje zijn ze weer wat opgeknapt en zitten ze weer op de bank te genieten van het uitzicht. We raken aan de praat en wisselen ervaringen uit over wat we hebben gedaan en nog willen gaan doen. Julia, de blondine, heeft in hoge mate mijn belangstelling. Ze is een mooie vrouw, goedlachs en hoewel haar vriendinnen geen van allen echt lelijk zijn blijft ze mijn aandacht trekken.

Het is zeven uur als we aan tafel mogen en uiteindelijk blijken we in totaal met 9 personen te zijn die vannacht in de hut blijven. Twee andere koppels uit Duitsland en Frankrijk zitten een tafel verder en wij, de dames en ik, vormen zo een eigen Hollandse tafel. Julia zit naast me en samen praten we over onze ervaringen van de afgelopen tijd.

Ze heeft heldere blauwe ogen, een mooi rond gezicht en een goed figuur. Het lijkt wel of we gaande het gesprek meer in elkaar verdiept raken want met de rest van de groep hebben we eigenlijk weinig contact meer. Onze ogen trekken elkaar aan en voordat ik het weet zit ik hier bijkans verliefd te worden op deze verschijning. Haar gebruinde hand streelt over mijn arm en zachtjes vraagt ze of ik nog alleen ben.

Inderdaad ben ik, weer, alleen. Ik ben net weer een paar maanden single en dus volledig beschikbaar voor het vrouwvolk. We kletsen nog wat verder en haar hand blijft op mijn arm liggen. Onder de tafel drukt haar been tegen mij aan en als antwoord streelt mijn hand de binnenkant van haar dijbeen. Vanaf haar knie tot aan haar lies en soms een stukje verder. Als ik haar warme schoot bereik, klinkt er een klein kreuntje en kijkt ze me aan met een guitige blik. Mijn eigen hoofd schreeuwt om meer en ik merk dat mijn lichaam reageert met een enorme stijve in mijn broek.

Haar hand verdwijnt nu ook onder tafel en glijdt langs mijn been direct naar mijn kruis. Haar wenkbrauwen gaan omhoog als ze mijn bobbel voelt en lachend kijkt ze me aan. Na het eten zitten we nog buiten en hoewel het op deze hoogte al vroeg koud kan zijn is het nog warm in de zon. Met haar benen op de bank heeft ze zich met haar rug tegen mij aan gevleid alsof we elkaar al jaren kennen.

Haar vriendinnen zitten om ons heen en samen kletsen we de avond door. Om tien uur moet het stil zijn in de hut en we besluiten om halftien het welverdiende bed op te zoeken. Het blijkt dat we geen van allen vroeg op hoeven want ons volgende doel blijkt hetzelfde, een hut een paar honderd meter lager en net aan de andere kant van een bergkam. Wel een pittige 8 uur lopen maar daar hebben we morgen genoeg tijd voor. De anderen gasten slapen al en gezien hun uitrusting van stijgijzers en pikkels zullen zij morgen wel vroeg op pad gaan.

Op de zolder is er niet echt ruimte voor privacy en even later zitten we met ons vijven op bed en kleden ons uit.

Omdat het er altijd warm is, heb ik nooit een pyjama bij me en schuif dus zo met alleen een boxer onder de deken. Vanuit mijn geïmproviseerde bedje kan ik de hele groep aanschouwen en kom tot de ontdekking dat hier een hele groep best wel mooie vrouwen om me heen ligt.

Julia zit met haar rug naar me toe en doet haar kleren uit. Haar lange broek, trui, shirt en BH zijn snel verdwenen en tot mijn verrassing schuift ze ook met alleen een slipje aan haar bed in. Ze is zo snel dat ik geen blik op haar, ongetwijfeld mooie, borsten kan werpen. We wensen elkaar zacht welterusten en even later is het helemaal stil op de zolder. Julia en ik liggen met onze hoofden dicht bij elkaar en in het schemerlicht van buiten kan ik haar net in de ogen kijken.

Al snel horen we de rustige ademhaling van de anderen en hopelijk slapen ze ook. Zacht raken onze lippen elkaar en met onze tongen plots verstrengeld beginnen onze handen hun zoektocht naar het andere lichaam. Ik voel haar zachte huid tintelen onder mijn vingers terwijl haar hand over mijn buik glijdt. We strelen en strelen en langzamerhand komen we op de plekken waar het eigenlijk allemaal om draait. Langs haar hals volg ik de lijn van haar lichaam, langs de stevige borsten , de harde tepels tot haar buik en de rand van haar slipje.

Ik leg een volle hand over haar kruis en voel de warmte van haar schoot door de stof heen. Zacht wrijf ik over haar venusheuvel en volgens mij voel ik al een natte plek in de stof. Met een vinger haak ik achter het elastiek van haar slipje en kruip langzaam naar binnen.

Het schaamhaar voelt zacht aan en als ik verder ga voel ik haar glooiingen. Mijn vinger vindt de weg tussen haar lipjes en door het vocht glijdt mijn vinger als vanzelf naar binnen. Ik haal mijn vinger langzaam heen en weer en vind dan haar clitje, verscholen in de plooien van haar lipjes. Ze sluit haar ogen en kreunt zachtjes. Zelf heeft ze haar hand inmiddels in mijn boxer laten zakken en verkent daar mijn erectie.

Haar warme hand streelt mijn korte schaamhaar en volgt de ronding van mijn zak. Als ik weer ga liggen en me omdraai kan ik net zien dat ze hetzelfde heeft gedaan en slaat ze haar deken op en nodigt me uit om onder één deken te gaan liggen. Haar lichaam is moeilijk te zien maar het weinige licht is net voldoende om de prachtige contouren van haar borsten , heup en benen te kunnen zien. Als een stel verstopte kinderen liggen we onder de deken en gaan we verder waar we waren gebleven.

Ik kruip zachtjes naar onderen en met mijn lippen volg ik haar lichaam. Als eerste kom ik een stel harde tepels tegen die tussen mijn lippen blijven steken. Zacht zet ik er mijn tanden in en trek er een beetje aan. Het effect op haar is duidelijk en huiverend trekt ze me over haar lichaam heen terwijl ik verder naar beneden zak.

Haar huid is zacht en proeft een beetje zout, waarschijnlijk van al het zweten van vandaag. Mijn kin schuurt over haar venusheuvel en dan belandt mijn tong in haar licht krullende schaamhaar.

Ik proef haar geile vocht dat tussen haar lipjes vandaan wordt geperst. Mijn tong flitst over haar clitje en verspreid de erotische elektriciteit door haar lichaam. Ze spreidt haar benen en legt ze om mijn lichaam heen.

Mijn hoofd wordt op haar natte vulva gedrukt en meteen laat ik mijn tong tussen haar lipjes door de warme opening verkennen, rondjes draaien. Dan, met lange halen vanaf haar sterretje tot over haar clitje, lik ik haar hele kut en verwen haar, tot in de toppen van haar tenen. Haar lichaam schokt en, met haar handen om mijn hoofd, drukt ze mij keihard tegen haar kut aan. Ze komt klaar en dat is te merken ook gezien de hoeveelheid vocht die ik op mijn tong proef.

Ze trekt me omhoog en samen liggen we onder de deken verder te genieten van haar orgasme. Nog geen minuut later slapen we in, haar hand om mijn pik. Het was een geroezemoe,s en een gekakel van de duizenden rond lopende kippen. In de verte bleef een oudere man staan ,die met zijn hand boven de ogen tegen de zon in naar haar keek en zwaaide,Sabine zwaaide terug ,niet wetende dat het ome Wim was ,waarvan ze het meest te vrezen zou hebben.

Ome Wim woonde ook op het terrein in een oude verbouwde schuur ,hij liep naar binnen en daar aan de muur hingen foto,s van het gebruik van Suzan en ook Tanja en de msn foto van Sabine. Hij wist ,dat dat het meisje was ,wat net was komen aan fietsen en dat ze die op de zolder zouden treffen,hij keek naar de foto en wreef over zijn broek waar een harde pik wachte op wat komen ging.

Hij bekeek de foto nog is en aaide over haar geile pijp smoeltje en zag de rondingen van het wicht ,waarvan hij over een aantal uren zou genieten. Sabine ging naar binnen waar ze eerst de giga dikke moeder van Suzan en Tanja tegen kwam ,hallo Sabine,riep ze ,alweer hier! Ja zei Sab ,het is hier gezellig. Nou ik ga met tante Annie naar de bingo en je ziet mij zondag middag pas terug. Sabine liep de trap op naar het kamertje van Suzan ,die daar zat te chatten met PK een van de vele heren die is graag een van hun een flinke beurt wilde geven.

Aangezien PK een neuk partij met Angela misliep. Eerst gingen de meisjes samen de konijnen voeren en ook het konijn van Tanja en speelde een tijdje met de beesten. Er kwam een auto het terrein op die richting ome Wim reed ,het was de 2e oom ome Henk dus die was goed optijd ,hij zwaaide naar de meisjes en bekeek het vreemde meisje ,waarvan hij wist dat moet Sabine zijn.

Hij likte langs zijn lippen. MMMmmm dat ziet er lekker uit en er stijgerde alwat in zijn broek. Sabine bleef eten daar en kreeg eier pannenkoeken met spek,dat heb je hard nodig,grapte ome Wim. Zelf aten de mannen ook veel eier pannenkoeken met spek. Suzan keek even naar Sabine ,die dit rustig aan hoorde,en lekker bleef door eten. De tv ging aan en ja hoor er was toevallig k3 op Suzan blij ,na een uurtje gingen de meisjes naar boven.

De pc ging aan en er werd nog gechat met wat geile mannen en Sabine kreeg een rokje aangereikt en een slipje die moest ze aan. Het was een kort oranje sport rokje ,dat goed over haar ronde billen bolde en nog net iets over het zwarte slipje met rose strikjes hing. Het slipje was 1 maat te klein zodat het strak om haar billen zat en er echt goed afgepeld moest worden. Suzan bekeek het is ,je ziet er goed geil uit voor de mannen.

Hij liep naar binnen, Sabine moest gaan staan ,oom Wim schoof zijn hand achter het elastiek van haar slipje en betaste haar bolle kale kutje.

Sabine ging mee de trap op naar de zolder waar ome Henk en Suzan,s vader met een flesje bier stonden. Ook helemaal naakt en 2 harde pikken ,ja ze zou uitgewoond worden door 3 mannen om te wennen als ze gebruikt zou worden door meerdere tegelijk.

Zo riep ome Henk ,goeie morgen zeg ,dat ziet er lekker uit. Zijn pik verdikte en verharde zich. Ik wil er het eerst over heen riep de vader van Suzan,ja dat weten we nu wel ,zei Wim ,grijp haar maar. De man greep Sabine tussen de dijen en pelde het slipje over haar kontje naar beneden ,mmmmmmm lekker veel geil dijvlees en hij klauwde in haar lekkere kleine geile tietjes. Mmmmm wat een seks diertje zeg. Sabine werd verzocht snel op haar rug te gaan liggen en de beentjes uit elkaar de man dook op haar en stote zijn pik fel naar binnen het kwijl van begeerte en lust hing ,m aan de mond.

MMMMMmmmm gromde hij en zat er tot aan zijn kloten in ,Sabine begon gelijk te gillen want het deed zeer de wondjes werden open geragd. Beneden net onder de zolder waar Suzan op haar kamertje zat ,hoorde ze haar vriendin gillen en wist ze dat de 1e tamp bij haar naar binnen was gedrongen ,denk dat het paps is die wil altijd eerst.

De muziek werd wat harder gezet, maar af en toe op een stil moment in de muziek hoorde ze Sab huilen. Kon ook niet anders dacht,Suzan ,de wondjes waren nog vers en haar kutje moest ondanks de dikke geaderde vleeslul van vorige week nog wennen ,dat erveel lullen in zouden gaan de komende weken stond wel vast. Ze hadden voor Sabine al 4 klanten de 1e week die haar wilde afraggen.

De man spoot al vrij snel zijn geil diep in haar kut. Ome Wim diende zich aan ,nu ik ,zei hij,ik laat haar is goed gillen dat sletje ,ik wil traantjes zien vies hoertje,ik neuk je beurs. Hij kneep hard in Sab haar dijvlees en draaide haar tepeltjes om,vuile neukmachine,gromde hij ,zaadbak en gaf haar een klap in het gezicht ,benen wijd teef.

Hij liet zich letterlijk op het geile meisjes lichaam vallen ,en stote keihard in een keer erin mmmmmm mmmm lekker strak sletje!

MMMMM goed zo,en zijn pik werd dikker toen hij de traantjes zag en hij probeerde nog dieper te komen. Opeens haalde hij zijn pik er even uit ,zette er een dike huls overheen waardoor de pik 2c in omvang en 6 cm in lengte won en stote grommend weer haar kutje in.

Sabine gilde ,maar onder het geweld werd haar klitje flink geraakt en het 1e orgasme op de zolder was toch een feit. En gierde door haar jonge lichaam. Ze huilde gilde en kreunde door elkaar heen ,op de top van het orgasme trilde ze en kwam mega klaar het kutgeil liep hem over de tegen de billen kletsende kloten.

Ome Wim rolde nagenietend van haar af ,en ome Henk dook op haar om ook zijn geilheid op haar te botvieren,wat een strak kutje lispelde hij,en wat een lekker lichaam ,na een paar stoten ,zei hij ,ik ga haar geile smoeltje maar is neuken ,en hij wenkte Sabine dat ze op haar knieen moest.

Hij schoof gelijk zijn pik tussen haar lipjes door diep haar in haar mond ,moet je die geile zaadvragende ogen is zien,wat een lekker pijp smoeltje heeft ze. Hij pakte Sabine bij haar lange donkere haren en ragde zijn pik tot aan de ballen bij het wicht naar binnen en penetreerde steeds even met zijn eikel haar keel. En ook al vrijsnel spoot ie zijn geil diep in haar mond en spoot haar gezicht helemaal onder het neukvet.

Sabine slikte zoveel mogelijk door en het geil liep haar links en rechts uit de mond en Henk smeerde dat uit over haar tietjes. Wim moest plassen stopte ,m in haar kut en zeek zich leeg het begon al aardig te meuren op zolder naar wilde seks. Sabine moest op haar knieen in pijp stand blijven er werd een speeltje met draaiende kogeltjes erin in haar kut gedreven en haar slipje op getrokken zodat het bleef zitten en het ding werd aangezet.

Haar handen op de rug geboeid zodat ze er niet bij kon. De kunst eikel stote en een snaveltje tikte op haar klit. De mannen dronken rustig een biertje ,ze hoorde Sabine regelmatig kreunen en zagen haar klaar komen.

Ze bespraken het lichaam van Sabine ,die kleine geil tietjes vind ik lekkerder dan van die meloenen ,zei Henk. Ze is lekker strak je voelt haar kut om je pik klemmen. Ze heeft ook een geil kontje mmmm daar ga ik ook nog in.

En van die geile stoot dijen. Mooi lang haar en een geil onschuldig smoeltje. Er zit meer geil vlees aan dan aan Suzan ,ja ze is wat steviger. Suzan vind ik ook erg lekker hoor ,zei Wim. Zo ging dat nog een uurtje door en het snaveltje tikte ook door en Sabine hing voorover van het vele klaar komen.

Sabine ,hoe oud is Ellen? We kunnen wel een giga gangbang houden hier! En de jongens van de voetbal club ,kreunde Sabine ,die neuken Angela het vaakst. Ja kom jij maar klaar en houd je geile bek ,zei Wim. Hij stond op en drukte zijn half slappe pik bij Sabine in de mond en neukte zich eerst stijf.

Stootte toen diep door en hield dat 10 minuten vol en spoot zich weer leeg.

.

Diep in haar kut sex op zolder

Sabine bleef eten daar en kreeg eier pannenkoeken met spek,dat heb je hard nodig,grapte ome Wim. Onze tongen draaiden in cirkeltjes om elkaar heen. Met zijn stijve lul diep in haar mond komt hij klaar. Haar warme hand streelt mijn korte schaamhaar en volgt de ronding van mijn zak. Maar voor wat geld wil ze wel een keertje vreemd gaan en op haar knietjes neemt ze een vreemde lul in haar mond. Ik laat mijn stijve pik tussen haar billen glijden, door haar bilnaad tot onder haar billen tegen haar kutje aan. NEGERINNEN BILLEN VIDEO SEX A 16 maart Een meisje doet yoga en wordt geneukt door haar vriend boven op de Categorie: Pijpen, Kleine tieten PornoTags: zaad, gezicht neuken, kleine tieten, soft sex, Lekker en sexy en ze geniet van een pik diep in haar kut. 16 feb Maar desondanks vond zij seks ook erg leuk en spannend. . Ik stootte nog een laatste keer diep in haar kut en spoot toen mijn zaad haar. 15 april Maar voor wat geld wil ze wel een keertje vreemd gaan en op haar milf, vlaams , beffen, Dildo, roodhaar, vreemdgaan, Kaal kutje, onderzoek, erotisch. Sex tags: Huisvrouw, amateur, pov, vingeren, pijpen, cumshot, milf.

VROUW ZOEKT DOMINANTE MAN RIJPE VROUW ZOEKT JONGE MAN