Geile tiener sletjes vrouw zoekt grote lul

geile tiener sletjes vrouw zoekt grote lul

.

Geile hete sex gelderland escort

Dikke kut neuken geile spuitkut

Niemand kent me meer anders dan dit en grappen worden er zelden gemaakt, of ik maak ze zelf wel om ze voor te zijn. Al hoewel ik regelmatig denk hoe het zou zijn om een transplantatie te doen, is de noodzaak niet hoog genoeg om er zoveel geld aan uit te geven.

Ik wacht nog wel een paar jaar tot er betere methonden zijn of de prijzen flink gedaalt. Een ieder die twijfelt Daarbij komt nog dat kaal nooit uit de mode zal raken ; Bij homo's zeker niet, dus als je daar niet vies van bent, is er nog hoop.

Maar ik doe er niet aan mee, ondanks het gezeur van homo's over mijn haar. Ik kom wel eens in die kringen. Hou me te goede ik ben niet homofoob hoor, maar waarom, scheert elke homo zijn kop kaal, ook al hebben ze prachtig volle inplant op hun kop, te zien aan de stoppeltjes. Dus de reden bij homo's om hun kop kaal te scheren is niet de haaruitval, maar om bij zo een tunnelviesiegroep te horen. En nog zou dat niet erg zijn, maar ze zijn ook nog eens intolerant en vals tegen mannen met lang haar, alsof de wereld alleen bestaat uit kale biljardballen.

Daar bedoel ik dus niet de echte kalende mee, hoor, die kunen er niets aan doen dat ze uit wanhoop dan maar alles eraf scheren. Die mensen kan ik nog meer waarderen dan degene die zich moedwillig kaalscheert, om maar bij een groep of sekte te willen horen. Heb liever zoals de natuur bepaald, dus natuurlijke mooie lange haren, of natuurlijk mooi glad kaal geworden, behalve een aangemeten stijl die alleen is om bij een groep te horen. Bij homo's zeker niet, dus als je daar niet vies van bent, is er nog hoop.

Hou me te goede ik ben niet homofoob hoor Je stroomt anders wel over van de vooroordelen of je gooit in ieder geval een boel mensen op één hoop. Homo's zus, homo's zo. Of is soms iedereen die zijn hoofd kaal scheert in jouw ogen per definitie een homo en de anderen niet? Ik scheer mijn hoofd dus niet kaal en ik moet zeggen dat ik niet zo heel veel homo's in mijn omgeving tegenkom die dat wel doen. En dan nog, leven en laten leven!

What the fuck is wrong with you brother?? Spoor jij niet helemaal of zo? Ik heb zelden zo een stukje bullshit bij elkaar geschreven zien worden als hetgeen jij nu uitkraamt! Dat jij zelf nu zo bevooroordeeld bent wil dat nog niet zeggen dat iedereen dat is Ik walg van je Are you feeling alright? Wat dacht je van hippies Mr. Ook gekopieerd van elkaar, maar wel allemaal "natuurlijke mooie lange haren".

Ik heb even een fototje van de echte Frank Zappa opgezocht en euhm De pot verwijt de ketel Maar om je uit je droom te helpen: Iedereen kopieert alles van iedereen. Geen enkel mens is origineel qua kleding, haardracht, muziek, religie, normen, waarden enzovoort. Met jou leeftijd moet je dat toch wel door hebben? Ik snap daarnaast niet eens waar je het over hebt.

Ben je niet in de war met skins, nazis of gabbers? Ik ken geen enkele homo scene waar ze zich allemaal kaalscheren. Voortaan minder diep in het glaasje kijken voor je gaat posten.

Dat vindt ik nou zo jammer, ik ken wel homoscene's waar ze zich allemaal kaalscheren, vooral de ledertypes en zie er echte skins, nazis of gabbers, kompleet in uniform o. Maar het zal zijn dat zij de onderdrukking en machtsspel ervan spannend vinden. Maar ik ben niet zo'n type en hou van "knuffelromantiek" en dat heb je niet bij skinheads.

Lang haar bij mannen vindt ik romantischer en tegelijk ook heel mannelijk bij types ala Brad pitt, M'cloud, Renegade, enz. Veel mannelijke strippers, voor vrouwen hebben lang haar, ook als je kijkt in playcirl zie je juist langharige modellen in tegenstelling tot de playboy, waarin ze allemaal kaalgeschoren zijn.

Zie je maar weer dat bij de homo, kaal in de mode is en bij de hetero langer haar in de mode is. Waar ik over klaag is dat ik dan in de homoscene nooit meer een leuke romantische man kan ontmoeten, daar ze zich allemaal overgegeven hebben aan de harde coole mentaliteit, wat ze laten zien door hun kop kaal te scheren.

Dus ik voel me niet aangetrokken door de homomanen omdat het allemaal skins zijn. Met de romantische langharige heteromannen mag ik niets beginen, dus wat moet ik nou? Was er maar een goed gemiddelde in de homoscene, dan zou je me niet horen. Ik ben niet tegen kaalgeschoren, die mogen er ook zijn, mits er voor mij ook iets anders te kiezen valt, maar er is helaas maar een smaak bij de homoscene, en dat is toevallig niet mijn smaak.: Ik wil geen mensen kwetsen, die een bepaalde levensstijl hebben, maar snap niet waarom mijn levensstijl juist door die groep die zegt niet gekwetst te willen worden door mij, zo een monopolipositie hebben en mij dan juist kwetsen door mijn haardracht niet te aksepteren en mij daarmee uitsluiten.

Ik vind je volgende uitspraken nogal raar: Dus ik voel me niet aangetrokken door de homomanen omdat het allemaal skins zijn WTF?!?!! Je zegt in feite: Als ik uitga in de gay scene zie ik helemaal niet alleen maar kaalgeschoren mannen, integendeel. Je moet oppassen dat je je eigen vastgeroeste en cultureel opgelegde beelden niet zelf gaat voeden.

Het is heel makkelijk om "Zie je wel! Een soort self-fulfilling prophecy dus, waardoor je voor jezelf een beeld creëert van homo's dat niet strookt met de werkelijkheid. Verder heb ik geen idee in welk deel van de gayscene jij komt, maar misschien moet je eens naar andere tenten gaan. Als je niet verder komt dan de Cockring en de Warmoestraat heb je misschien gelijk, maar er zijn wel meer homotenten in Nederland he.

Of laat je registreren bij een van de vele datingwebsites, en je zult zien dat je generalisaties echt nergens op slaan. Vanwege mijn leeftijd ben ik, mits ik naar homogelegenheden uit wil gaan, genoodzaakt naar de Warmoestr.

In die andere uitgaansscene, Rdw. De diverse datingsites, heb ik ook weer niets aan, daar je geen reakies krijgt, als ze de leeftijd erbij zien. Dat is nou typich de hedendaagse verharde mentaliteit, van de huidige homoscene's in vooral A. Dat er ergens nog een ouderwets sociaal voelende openminded homogroepje bestaat zonder meteen outdated kneuzen te zijn in A.

Eigenlijk is dit geen homoforum, dus hoort dit onderwerp hier niet thuis, maar ik kwam erop, omdat het hier over haar of gebrek aan haar gaat, vondt ik wel passend om te vermelden, dat er een hele groep is waar kaalgeschoren erg populair is. Ik snap werkelijk niet welk punt je nou wil maken fZappa Ik begrijp het ook niet zo, ik proef bij fZappa veel meer een probleem met leeftijd. Ik moet overigens bekennen dat ik persoonlijk echt lang haar bij oudere mannen ook niet bijzonder aantrekkelijk vind.

Het is niet puur een kwestie van smaak. Ik heb dan waarschijnlijk geheel onterecht het beeld van mannen die zijn blijven hangen aan een kapsel uit hun jongere jaren. Mannen waarschijnlijk ook die zichzelf veel jonger voelen dan ze daadwerkelijk zijn en die daarom geen verwantschap voelen met leeftijdsgenoten maar die tegelijkertijd 'te oud' worden bevonden door de jongere mensen waar ze zichzelf bij vinden passen.

Altijd gedoemd om tussen wal en schip te vallen dus. Ik hoop dat ik een totaal verkeerd beeld heb, fZappa. Geen slechte analyse, AntonyH. Ben benieuwd naar FZappa's reactie. Ik denk wel dat ik enigszins snap wat fzappa bedoelt, maar dat hij zich onwijs ongelukkig uitdrukt. Hij zegt dat ie zich niet aangetrokken voelt tot veel mannen in de clubs waar hij uitgaat.

Deze mannen zijn vaak kaalgeschoren en fzappa zelf houdt van lang haar. Ik denk dat fzappa hiermee wil zeggen dat dit kale slechts één aspect is wat hem niet bevalt, en dat hij vindt dat deze mannen ook in algemene zin niet goed bij hem passen hij valt niet op de prototypische 'leernicht'.

Het gaat natuurlijk mis als je dan maar in de leerscene van de Warmoestraat blijft hangen, ook al voel je je er niet thuis. Volgens fzappa is dat de enige plek waar de wat oudere homoman terecht kan, en volgens mij is dat absolute onzin. Ik zie ook in de Reguliers vaak oudere mannen, bijvoorbeeld in de April en ook wel in de Soho en de Arc hoor.

Wel minder dan de jongeren, maar uitgaan is sowieso iets wat jongeren meer doen dan ouderen. Maar het stikt nog van de clubs op de reguliers, ook wat meer naar het Rembrandtplein toe. Kan me niet voorstellen dat dat allemaal alleen voor jongeren is. Daarbij is het internet dus altijd een goeie manier om mensen te leren kennen. Ik denk dan niet alleen aan gay. Ik denk dus dat je het heel erg zelf in de hand hebt, en dat je klacht dus gewoon niet echt terecht is.

Je kunt alle kanten op als je dat echt graag wilt. Jouw idee dat iedere oudere homoman kaalgeschoren is, klopt gewoon echt niet. Dat is een beeld dat je zelf hebt geschapen en dat je keer op keer voor jezelf bevestigt door in dezelfde scene uit te gaan. Ik las trouwens ook op het forum van homo.

Helaas zie je die romantische langharige jongens niet in de nichtenscene, wat ik daar meestal ziet rondlopen met kale koppen, krijg ik 'm niet van omhoog. Blijkbaar sta je niet alleen hierin, misschien kun je eens contact opnemen met die user als je het zelf niet bent. Het gaat hier over een jongen met een voor zijn eigen gevoel te nauwe anus. Als je een te nauwe anus hebt ben je toch niet gelijk langharig en romantisch?

Ik begrijp het ook niet zo, ik proef bij fZappa veel meer een probleem met leeftijd Geen slechte analyse, AntonyH. Mijn reaktie Fzappa ; Leeftijd is indedaad ook een probleem, maar wil niet gellijk geschakelt worden met de gemiddelde man van mijn leeftijd, die er uitzien als een opa, zo zie ik er, dacht ik, niet uit, zie avatar iedereen, meestal hetero's collega's die mij zien, zeggen dat ik er helemaal niet uitziet als een oude man en dat komt door mijn jongensachtige haar, als ik dat zou afscheren is mijn jongensachtige uiterlijk verdwenen en de meeste heteromannen en vooral vrouwen vinden mij prachtig.

Op personeelsfeesten, krijg ik menige vrouw achter mij aan, maar ja Dus als hetero's zowel de man als de vrouw, mij leuk en zelfs aantrekkelijk vinden, snap ik niet waarom de homoscene mij dat niet zo ziet. Ik vindt het oordeel van de hetero over mij meer gewicht in de weegschaal leggen, dan het arrogante verwrongen zieke oordeel van de scenehomo, daar zij gehersenspoelt zijn door hun oogkleppen cultuurtje, waarin het eensoortige kale type aantrekkelijk gevonden wordt.

En wat is er mis met oudere mannen met wat langer haar? Ik zie juist hetero mannen van mijn leeftijd met normaal tot lang haar, en het zijn echt geen ouwe hippie's maar eerder de grachtengordel-jup type en suksesvol, absoluut geen loosers, dat komt volgens mij doordat zij zich niet laten indoctrineren en doen wat zij zelf leuk vinden en willen, dus ook hun haardracht, waarmee zij bewijzen een krachtig wilspersoon te zijn.

Kwam er laatst eentje tegen, een regelechte vickingtype, met lang blond haar, maar wel strak in het pak, hij is manager bij een groot bedrijf, en ouder! De homo ziet liever een moderne jongere, al is die nog zo lelijk als de nacht, dan een echte mooie oudere man, ik vindt dat ziek, gewoon. Originally Posted by Tiuri Zie hier http: Helaas zie je die romantische langharige jongens niet in de nichtenscene, wat ik daar meestal ziet rondlopen met kale koppen, krijg ik 'm niet van omhoo Meen je dit?

Fzappa, weer; Die link wat aanghaald is door Tiuri is wel al een heel oude posting en dat is inderdaad van mij, dus ik kan die user Lekkerman , niet kontakten, daar ik dat zelf ben, dus nog steeds de enige roepende in de woestijn. Hebben jullie de rest van die topic nog eens doorgelezen, dat maakt duidelijk hoe het aan toe gaat in de homoscene, van A. De opmerking van Guoy over dat typen met te nauwe anus, ben ik dus weer niet!

Maar heb eigenlijk ook wel datzelfde probleem, onmogelijk om dan een vriend te krijgen, daar een man toch moet penetreren, nietwaar? Wat dat betreft ben ik totaal anders dan de gemiddelde homo, waardoor ik in die kringen als een buitenbeentje gezien wordt. Dus ik ben niet zo'n homo die, zoals veel hetero's een vooroordeel over hebben elke man aan z'n kont zit.

Dat is toch waar elke hetero man bang voor is en daarom agressief reageert op homo's? Ik bedoelde dat hij contact met die man op kan nemen om te vragen hoe hij ermee omgaat, een soort lotgenoot dus. Ik bedoelde natuurlijk niet dat iedereen met een nauwe anus meteen langharig en romantisch is.

Nou ik kan echt heel weinig begrip opbrengen voor je standpunt. Ook stoort je zelfingenomenheid me mateloos. Het feit dat niemand je standpunt deelt kan ook wijzen op het feit dat je misschien ongelijk hebt. Daarbij denk ik dat je AntonieH's post nog maar eens goed moet lezen. Eigenlijk zeg je, fZappa, in je laatste post precies waar ik al bang voor was. Je vindt bijna iedereen van je eigen leeftijd oud, maar je vindt dat je er zelf veel jonger uit ziet. Dat is heel zelfingenomen.

Je moet oppassen dat je jezelf niet te veel door je eigen ogen bekijkt. Die jongere mannen zien waarschijnlijk gewoon een wat oudere man die toenadering zoekt. Je beweegt je ook in het uitgaansleven, waar men toch vooral aan deelneemt omdat het een sociaal gebeuren is en waarbij men mensen opzoekt waarmee het makkelijk klikt.

En leeftijd is daarbij een sterke verbindende factor. Je beschrijft hoe je zelf vroeger uit beleefdheid met oudere mannen bleef praten. Je schijnt te vinden dat je daarmee een recht hebt opgebouwd om van een jongere generatie richting jou eenzelfde houding te eisen.

Zo werkt het niet en ik vraag me sterk af of je dat moet willen. Dat je het met hetero's anders ervaart kan ik me wel voorstellen. Bij mannelijke hetero's heb je geen verwachtingen en zij hoeven ook niet in hun achterhoofd te houden dat jij dat misschien wel bij hun hebt.

Ik kan alleen voor mezelf spreken, maar ik voel me bij het uitgaan ongemakkelijk met aandacht van mensen die zichtbaar een jaar of 10 ouder zijn. Het maakt niet uit hoe ik benaderd word, bij het uitgaan heb ik gewoon het idee dat er hoe dan ook meer achter steekt dan de behoefte aan een gezellig praatje. Ik besef ook dat dat helemaal niet zo hoeft te zijn, maar zie het maar als een soort zelfverdediging. Anders ben ik dalijk de 50 voorbij en zit ik in hetzelfde schuitje als jij alleen waarschijnlijk met een minder volle haardos.

Over haardos gesproken, dat is het enige woord in mijn antwoord dat nog enigszins iets met haar vandoen heeft. Het gesprek hier gaat al vanaf de 27e post niet echt meer over kaalscheren.

Misschien een idee om het laatste deel van deze thread te verplaatsen naar 'van alles en nog wat', Tiuri? Je doelde misschien op user "Lekkerman" ipv "Robbie27"?

Ik vond het een rare link met Robbie27, maar kan wel overeenkomsten zien tussen Zappa en Lekkerman. Wat doe je dan op dit forum? Ga lekker met je weelderige haarbos door de weide huppelen en op homodatingsites EXACT dit probleem van je uitleggen. Dus je leeftijd, je haartype, waar je op valt. Ik kan me niet voorstellen dat er geen enkele man is dit aan jou beeld voldoet. Typich weer iets voor homo's om dat interessant te vinden. Daar zag ik termen zoals aga, nw3, enz.

Ook zag ik op dit forum, mannen wanhopig zijn over hun kaalheid, waardoor ik de indruk kreeg, dat zij niet het bestaan wisten van een groep die juist die kaalheid willen, zoals bij homo's, dus dat zij daar niet alleen in zouden staan.

Over mannen die kalend zijn geworden, waar ze niets aan kunnen doen, heb ik geen verkeerd woord voor, die ken ik ook, daar heb ik geen problemen mee, dus. Ik vindt dat ik door de eenzijdige kale haardracht van de homo's, van vooral mijn leeftijd, daardoor geen partner kan vinden, terwijl bij de hetero wel mannen van mijn leeftijd zijn naar mijn smaak de haardracht of de juiste uitstraling zijn, dan hoeft het niet persé jonger te zijn.

Hoe komt dat toch? Dan is dat toch een eng cultuurtje en juist dat trekt me niet aan. Was er maar een man vrij van mijn leeftijd in de homoscne, met hetzelfde haar als ik, dan zou ik het wel weten hoor.

Die zijn er gewoon niet, dus wat blijft dan over voor mij, dan ga je vanzelf naar jongeren kijken, omdat je daar wel langharigen tussen ziet, maar dat wodt je niet in dank afgenomen. Gedroegen de oudere homo zich maar een anders, dan hoefde ik niet, bij gebrek aan beter naar jongeren of heteromannen te kijken. Waarom kunen hetero en sommige Bi-mannen zich wel zo gedragen op een voor mij aantrekkelijk manier? Waarom doen homomannen dat niet? Dat is toch het bewijs dat het een eenzijdig cultuurtje is geworden?

Wat moet ik nog meer zeggen, om dit duidelijk kunen maken? Misschien val ik helemaal niet op homo's, maar wil gewoon een mannelijke kamaraad, en dat kan dan net zo goed met een hetero of bi-man. Of zal ik maar helemaal niet meer op stap gaan en dan achter de geraniums gaan zitten en langzaam wegkwijnen? Je zegt gewoon weer precies hetzelfde!!! Hebben we in onze vorige posts tegen een muur gepraat?????????????? Ik ga er niet meer verder op in, we vinden je allemaal ontzettend zielig en veel succes verder met je ontzettend grote wereldproblemen, FZappa!

Pas op dat je niet verdrinkt in een bad van zelfmedelijden. Nou ja Zappa, he dan niet. Als je een mannelijke kamaraad zoekt gaat dat wel makkelijk in de heteroscene. Je moet er niet van uitgaan dat ze je dan in de bips willen nemen of orale seks met je willen. Dus afgezien van dat kan je veel berijken in de heteroscene. Verder kan ik me niet zo goed in je inbeelden. Ga gewoon op datingssites hangen. Houdt van knuffelromantiek en niet van leer.

In voor lange wandelingen op het strand bij een ondergaande zon. Verder veel succes met je probleem. Ik hoop dat je snel de ideale man hebt gevonden om lekker Frank Zappa mee te luisteren. Nee je praat niet tegen een muur, en ik zal eens in de zomer proberen weer naar de Rdw.

Arc of zo te gaan, dan staat iedereen gezellig buiten, en kan ik zo wegrennen als ik raar aangekeken wordt. AnthonieH zei; Ik begrijp het ook niet zo, ik proef bij fZappa veel meer een probleem met leeftijd. Daar voel ik me dan wel bij thuis, ook al is hij van mijn leeftijd, kan je gezellig mee praten en vrijen, dus het hoeft niet persé een jongere te zijn.

Dan geeft het toch niet dat zo iemand jaren 70 uitziet? En dan voelen we samen jonger, dus passen dan perfect bij elkaar, toch? Voor mij is een penis perfect als hij helemaal in mij kan komen. En dus zeker niet te lang, want dat doet pijn. Geen idee hoe lang dit in cm is.

Gemiddeld is prima lijkt me. Het is voor mij fijn en intenst is hij helemaal in mij kan komen zonder dat het pijn doet. Mijn vriend is perfect voor mij. Hij kan helemaal in mij komen. Langer had ook niet gemoeten. Fleurop Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Fleurop.

Ja nou ik hou van klein! Wat denk je nou zelf Er is echt geen enkel meisje dat een kleine piemel leuker zal vinden dan een gemiddelde of grote, hoor.

De meerderheid van de meisjes ikzelf ook zijn het wel met je eens Om te stellen dat elk meisjse geen enkel daar van houdt is nogal kort-door-de-bocht en kortzichtig. Ik daag je uit om met voorbeelden te komen. Ik kan uiteraard ‘’via een omweg’’ wel beredeneren, waarom ik dat poste. Wellicht ben je al bekend met het fenomeen micropenis… Ik vind dit fenomeen eerder lachverwekkend dan opwindend, maar er zullen uiteraard ‘’mensen’’ op deze aardkloot rondbanjeren, die dit wellicht en relatief kleine penissen ‘’supergeil’’ vinden en hierdoor mogelijkerwijs een betere seksuele beleving hebben seks zit voor een heel groot gedeelte tussen de oren… om met een toelichting te komen: Soms verbaas ik me over wat voor belachelijk rare fetisjen sommigen hebben en opwindend vinden.

Ja, een fetisj die mijn inziens niet door de bocht kan is ook een mega-afknapper, maar dat even terzijde Daarentegen is het wel zo dat ik je opmerking begrijp. Ik ken ter toelichting geen enkel meisje dat van mening is dat ze vaginaal of ana Als je puur kijkt naar stimulans heb je mijn inziens wel gelijk, maar of elk meisje het leuker vindt vooral vanwege de psychologische factoren valt toch wel te betwisten.

Hosselarin Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Hosselarin. Dat het ze niet uitmaakt, is niet hetzelfde als er van houden. De enige reden waarom iemand een kleine piemel leuker zou kunnen vinden dan een gemiddelde is als ze níet houden van stimulatie en liever minder voelen dan meer. Het zou alleen opgaan voor vrouwen die heel heel 'ondiep' zijn, maar gezien het feit dat de vagina langer wordt zodra je opgewonden raakt en aan de slag gaat, kan dat eigenlijk nooit een punt zijn.

Zoek meer berichten van arPos. Sommige mensen weten het verschil tussen omtrek en doorsnede niet, geloof ik. Ergens rond de gemiddelde lengte, iets er boven of er onder maakt me niet uit. Maar niet te lang, dat is pijnlijk. En onder de 10 cm is ook wel errug klein. Qua dikte heb ik wel liever gemiddeld of daar iets, maar zeker niet al te veel, boven.

Waarom moet een aantal mensen toch zo nodig zeggen dat 'het belangrijker is wat de persoon ermee doet dan hoe lang ie is'? Of dat de 'persoon die er aan vast zit' interessanter is dan de omtrek? Natuurlijk, als Scarlett Johansson met me naar bed wilt maar ze kan er helemaal niets van is het waarschijnlijk lekkerder om met iemand van 'minder' uiterlijk die enorm goed in bed is, de liefde te bedrijven. Dat is een open deur intrappen, maar daar wordt toch helemaal niet om gevraagd? Geef nou maar gewoon antwoord op de vraag.

Signy Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Signy. Niet te klein of te dun want dan voel je niks, en niet te groot want dat past niet of doet zelfs pijn. Eigenlijk weet ik ook niet ongeveer. Pluis Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Pluis. Not for Sale schreef: Topictools Printversie tonen Deze pagina e-mailen. Zoek in deze topic Geavanceerd zoeken. BB code is Aan.

Spuitende borsten geile kik meisjes